ALOITAMME lähihoitajien REKRYTOIVAN KOULUTUKSEN SYKSYLLÄ 2020

Treilin ikäihmisten tehostetussa asumispalveluissa alkaa syyskuussa 2020 rekrytoiva koulutus, joka järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa.

Koulutus on suunnattu yli 20-vuotiaille sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille ja motivoituneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Hakijan tulee olla alalle soveltuva henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ja terveydentilaltaan – lähihoitajan työ edellyttää kohtuullisen hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Alan kokemus on eduksi. Tuntuma alaan voi olla hankittu myös esimerkiksi työkokeilun tai valmennuspalveluiden kautta. Jo koulutuksen aikana hakijan elämäntilanteen on oltava sellainen, että hän pystyy tekemään vuorotyötä.

Kyseessä on uudenlainen koulutusmalli, jonka tavoite on rekrytoitavien työllistyminen Treilille. Koulutuksen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Osallistuminen antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda ura kasvavalla ja monipuolisella hoiva-alalla.

Tutustu koulutukseen tästä

Koulutusesite