Koulutukset

Koulutustemme avulla kehität omaa osaamistasi ja saat työkaluja työyhteisösi hyvinvoinnin lisäämiseen. Järjestämme koulutuksia sekä verkkototeutuksina että lähikoulutuksina. Tutustu tuleviin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Kriisityön koulutukset

Kriisityön koulutuksemme antavat hyvän pohjan oman ammatillisen osaamisen syventämiseen ja kriisin kohdanneiden auttamiseen. Koulutuksemme perustuvat tuoreimpaan tutkimus- ja kokemustietoon, jossa onnistuneen kriisityön avulla kriisitapahtuma tulee osaksi kriisin kohdanneen elämää ja kokemusta.

Koulutusvalikoimastamme löydät muun muassa äkillisen kriisityön ohjaaja -koulutuksen, jossa osallistuja saa valmiudet auttaa äkillisen kriisin kohdanneita sekä työvälineet kriisin aiheuttamien reaktioiden käsittelyyn. (Koulutuksesta on aikaisemmin käytetty nimeä debriefing-koulutus.)

Muut kriisityön koulutuksemme syventyvät kriisityön hyödyntämiseen omassa työssä. Esimerkiksi hoitoalalla eteen tulee usein tilanteita, joissa asiakas on kohdannut äkillisen kriisin tai surun. Koulutuksissamme osallistujat oppivat keinoja surevan kohtaamiseen sekä saavat tietoa siitä, mitä ihmisen mielessä tapahtuu kriisin yllättäessä.

Mikäli et löydä sopivaa koulutusta, ota rohkeasti yhteyttä. Järjestämme myös kriisityön tilauskoulutuksia!

Työhyvinvoinnin koulutukset

Treili on työnantajien luottokumppani, kun on tarve työhyvinvoinnin tukemiseen. Asiantuntijoidemme avulla työyhteisön energia, hyvinvointi ja toimintatavat nousevat uudelle tasolle. Meiltä saat palvelut niin yksilön kuin ryhmienkin työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Työhyvinvoinnin koulutuksissa syvennymme työyhteisön kehittämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Koulutuksemme perustuvat tuoreimpaan tutkimustietoon sekä kokemuksiin, joita olemme kohdanneet lukuisissa työnohjauksissa ja työhyvinvoinnin kehittämisprojekteissa.

Mikäli et löydä sopivaa koulutusta, ota rohkeasti yhteyttä. Järjestämme myös työhyvinvoinnin tilauskoulutuksia!