Koulutuskokonaisuudet yhteistyössä Tuulensillan Talli

YKSILÖLLISESTI SUUNNITELLUT koulutuskokonaisuudet yhteistyössä tuulensillan talli

Haluamme olla mukana edistämässä työhyvinvointianne. Sinun on helppo valita alta teidän tiimillenne tai työyhteisöllenne juuri tähän tilanteeseen parhaiten sopiva koulutus. Valitessasi koulutuspaikaksi Tuulensillan tallin kauniin maalaismiljöön voit tiedustella myös saunomista sekä tarjoiluja samaan pakettiin.

Kysy koulutustarjous sinua kiinnostavasta kokonaisuudesta laittamalla viestiä johanna.vilppola@treili.fi

Koronankurittama– hyvinvointipäivä työyhteisöille/tiimille

Olisiko aika palkita työyhteisöä yhteisellä hyvinvointipäivällä ? Tarjoamme työyhteisöllenne/tiimillenne työhyvinvointikokonaisuuden nyt koronahintaan. Antoisa kolmen tunnin koulutuskokonaisuus sovitun sisällön mukaisesti (omat ja tiimin voimavarat, ryhmätyötaidot, resilienssi/palautuminen, työntekijöiden psyykkinen hyvinvointi, tiimin kehittämispäivä…). Yhteistyössä Treili ja Tuulensillan talli. Syksyn 2020 vapaat ajat nopeille: 28.10., 29.10(myyty), 3.12.2020.
Koronankurittama esite

Nosta tiimisi hallitulle laukalle

Tuulensillan tallin islanninhevoslauma antaa mahdollisuuden tarkastella omaa tiimiä tai työyhteisöä hieman etäämmältä miellyttävässä ympäristössä ja koulutustilassa.
Nosta tiimisi hallitulle laukalle esite

Teidän tiimin askellajit

Tiimeillä on nyt mahdollisuus kolmen tai kuuden tunnin koulutuskokonaisuuksien avulla tavoitella ja vahvistaa yhteisen askellajin löytymistä tai ylläpitämistä eri tilanteissa.
Teidän tiimin askellajit esite

Lauman voimavarana on johtajahevonen
Koulutus on tarkoitettu eri alojen esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat pohtia miten toimivat tai voisivat toimia erilaisissa haastavissa vuorovaikutus- ja viestintätilanteissa.
Lauman voimavarana on johtajahevonen esite

Tallilla tiimi vahvaksi

Koulutuksessa (3h tai 6h) on mahdollisuus yksilön sekä tiimin vahvuuksien tarkastelun avulla vahvistaa koko tiimin kyvykkyyttä ja ymmärrystä niin itseään kuin muita tiimin jäseniä kohtaan.
Tallilla tiimi vahvaksi esite

Tiimiviestinnän ohjat haltuunne

Koulutus on tarkoitettu eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat keskittyä kolmen tai kuuden tunnin kokonaisuuksina vuorovaikutuksen ja viestinnän saloihin maalaisympäristössä. Kokonaisuus koostuu luento-osuudesta sekä eri menetelmien käytöstä tilaajan kanssa yhdessä sovitulla tavalla.
Tiimiviestinnän ohjat haltuunne esite

Viestintää ilman kotkotuksia

Koulutus on tarkoitettu myyntityötä tekeville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa omia vuorovaikutustaitojaan ja pohdiskella miten viestivät tai voisivat parhaiten viestiä haastavissa asiakaspalvelutilanteissa.
Viestintää ilman kotkotuksia esite

Tiedostavan tallipolku

Miten tiimiinne vaikuttaa kauniin maalaisympäristön tarjoama rauha ja tyyneys? Minkälainen elämys on askeltaa hevosten reiteillä? Luentopaketin rinnalle tai ratsastuspaketin yhteydessä vaihtoehtoinen toiminta ratsastukselle.
Tiedostavan tallipolku esite

Kehittämispäivät

Kehittämispäivien sisällöt suunnitellaan tilaajan tarpeiden mukaisesti, ja ne toteutetaan esimerkiksi Tuulensillan tallin koulutustilassa.
Kehittämispäivät esite