Lähihoitajien rekrytoiva koulutus joulukuussa 2021

Anna itsellesi joululahja

Anna joululahjaksi itsellesi uusi elämä

KOULUTTAUDU LÄHIHOITAJAKSI TREILILLE

Työllisty alalle josta työt eivät koskaan lopu
Koulutus alkaa 9.12.2021

Oletko kyllästynyt jatkuvasti lukemaan mediasta, kuinka huonosti ikäihmisten asiat ovat hoivakodeissa?

Niin mekin.

Ihmiselle on tärkeää saada elellä elämäänsä omalla tyylillään ja tehdä niitä asioita, joista pitää. Siksipä me Treilillä perehdymme jokaisen meille muuttavan asukkaamme elämäntarinaan ja historiaan perinpohjaisesti. Tuttu ja asukkaan tarpeet hyvin tunteva riittävä henkilöstö pystyy siten varmistamaan omanlaisen hyvän elämän jatkumisen myös kodeissamme elämän loppuun saakka.

Viihdytkö ikäihmisten parissa ja olet työtön tai työttömyysuhan alla ja valmis uuteen siirtoon elämässäsi?
Nyt on se hetki.
Tule kanssamme mahdollistamaan onnellinen, omannäköinen vanhuus asukkaillemme.
Yhdessä olemme vahvoja.

Anna joululahjaksi itsellesi uusi elämä.

ALOITAMME JOULUKUUSSA LÄHIHOITAJIEN REKRYTOIVAN KOULUTUKSEN

(15hlöä) YHTEISTYÖSSÄ TAKK:n ja Pirkanmaan TE-palveluiden KANSSA

Treilin ikäihmisten tehostetussa asumispalveluissa alkaa joulukuussa 2021 toinen rekrytoiva koulutuksemme, joka järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan TE-palveluiden ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa.

Lue lisää Treilin ikäihmisten palveluista

Koulutus on suunnattu yli 20-vuotiaille sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille ja motivoituneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Hakijan tulee olla alalle soveltuva henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ja terveydentilaltaan – lähihoitajan työ edellyttää kohtuullisen hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot ovat ammattitaidon keskeinen osa. Alan kokemus on eduksi. Tuntuma alaan voi olla hankittu myös esimerkiksi työkokeilun tai valmennuspalveluiden kautta. Jo koulutuksen aikana hakijan elämäntilanteen on oltava sellainen, että hän pystyy tekemään vuorotyötä.

Kyseessä on uudenlainen koulutusmalli, jonka tavoite on rekrytoitavien työllistyminen Treilille. Koulutuksen aikana suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Osallistuminen antaa erinomaiset valmiudet nähdä, tutustua ja luoda ura kasvavalla ja monipuolisella hoiva-alalla.

Hae rekrytoivaan työvoimakoulutukseen TE-toimiston sivujen kautta,
koulutuskoodi 701815

Hakuaika päättyy 2.11.2021

Valintakokeet pidetään 8.11. ja 11.11.2021

Koulutus alkaa 9.12.2021 orientoitumisjaksolla Treilin ikäihmisten yksiköissä.

Treili on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Työntekijöillämme on vankka ammattitaito ja palava halu auttaa kohti sujuvampaa arkea. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä joustavampia palveluja elämän eri tilanteisiin. Inhimillinen kohtaamisen taito, yksilön arvostaminen ja työmme korkea laatu takaavat, että meillä kaikki voivat hyvin.

Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja kannustamme henkilökuntaamme itsensä kehittämiseen opintojen merkeissä. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista mm. tarjoamalla erittäin laajan sairausturvavakuutuksen, ePassin, ryhmätyönohjaukset ja paljon muuta.

Lue lisää treililäisten tarinoita täältä.

Koulutukseen sisältyvä työssäoppiminen tapahtuu alla olevissaTreilin yksiköissä, ja koulutuksen aikana tulet tutustumaan jokaisen yksikkömme toimintaan.

Kaikki yksiköt sijaitsevat lähekkäin Epilän ja Kaarilan alueella Tampereella.

Kaikkien yksiköiden pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Jokaiseen yksikköön pääset kätevästi myös bussilla.

Vaakon Harju -Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Tampereen Kaarilassa. Suuri, aidattu piha Treilin Sinisen Talon kupeessa mahdollistaa turvallisen ulkoilun pihapiirissä aina asukkaan niin halutessaan, sillä pidämme kesäisin ulko-ovet avoinna. Pihalla grillaamme, hoidamme puutarhaa ja pelaamme pihapelejä ulkoilmasta sekä toistemme seurasta nauttien. Kodin sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja Tampere-aiheisia maisematapetteja. Katso kuvat täältä!

OttoFanny – OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus. Suuri ja viihtyisä sisäpiha on kuin toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa muun muassa grillaten ja ulkoilusta nauttien. Pihasta löytyy myös kuntopolku, jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.
Katso kuvat OttoFannystä!

Lamminranta – Avaamme syyskuun lopulla 2021 Epilään uuden 50-paikkaisen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikön. Samassa rakennuksessa on jo aloittanut myös päiväkoti yli 50 lapselle. Uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton.
Lue lisää Lamminrannasta!

Mitä vielä mietit? Lähde mukaan.

Lisätietoja:

20.10.2021 saakka arkisin klo 9-15 välillä rekrytointi – ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762 juha.laakso@treili.fi

21.10.2021-2.11.2021 välillä arkisin klo 9-15 viestintäpäällikkö Mirva Leppälaaksolta 050 571 2779 mirva.leppalaakso@treili.fi

Täältä pääset täyttämään sähköisen hakemuksen koulutukseen!

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.