Treilin tuetun asumisen palvelut

Tuetun asumisen palvelumme auttavat mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden itsenäistä selviytymistä omassa kodissa. Tarjoamme palvelua ulkopaikkakuntalaisille.

Tukea tarjotaan asiakkaan omaan elämäntilanteeseen, ja palvelu räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Tuetusta asumisesta voidaan käyttää myös nimeä psykiatrinen kotikuntoutus.

Mitä tuettu asuminen tarkoittaa käytännössä?

Palvelun alkukartoituksessa käydään läpi tuen tarve yhdessä asiakkaan, hoitotahon ja mahdollisesti lähiverkoston kanssa. Osaava työryhmämme on valmis auttamaan arjenhallinnassa laaja-alaisesti. Käytännössä tuki voi vaihdella keskusteluista toiminnanohjaukseen. Yhteistyön onnistumiseksi edellytämme asiakkaalta sitoutumista yhdessä määriteltyihin tavoitteisiin.

Hakeutuminen asiakkaaksi

Tuetun asumisen palvelu on asiakkaalle maksutonta. Tällä hetkellä palvelua on tarjolla asiakkaille, joiden kotikunta on myöntänyt maksusitoumuksen palvelun ostamiseksi. Palvelun käytännön toteutuksesta vastaa Hämeenpuiston yksikkömme ja asiakkaaksi voi hakeutua ottamalla yhteyttä suoraan yksikön johtajaan. Kerromme myös mielellämme lisää palvelusta ja sen saatavuudesta!

Tuettua asumista tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita ihmeessä meille!
046 923 3827
info@treili.fi