Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus on kuntoutusmuoto, joka tarjoaa joustavaa tukea asiakkaan taitojen kehittymiseen. Valmennuksessa voidaan syventyä esimerkiksi toiminnanohjauksen taitoihin, sosiaalisiin taitoihin tai itsetunnon rakentumiseen. Neuropsykiatrinen valmennus edistää arjen- ja elämänhallinnan taitoja sekä tukee siirtymä- ja nivelvaiheita.

  • Meri-Lappi

MITÄ ON NEUROPSYKIATRINEN VALMENNUS?

Neuropsykiatrinen valmennus lisää elämänhallinnan tunnetta sekä auttaa tavoitteiden aset­tamisessa ja saavuttamisessa. Tärkeää on myös myönteisen elämäntarinan rakentaminen sekä myönteisten tunnekokemusten, itsenäisyyden ja osallisuuden lisääminen.

Valmennus perustuu asiakkaan vahvuuksiin ja tarjoaa käy­tännönläheistä ja yksilöllistä ohjausta, jonka tavoitteena on uusien toimintatapojen ja arjen selviytymistaitojen oppiminen. Vapaaehtoinen ja tavoitteellinen valmennus suunnitellaan aina asiakkaan voimavarojen mukaan.

KENELLE SE SOPII?

Neuropsykiatrinen valmennus sopii kaikenikäisille henkilöille, joilla haasteena tai piirteenä on esimerkiksi:

  • ADHD/ADD
  • autismin kirjo
  • Aspergerin oireyhtymä
  • Touretten oireyhtymä
  • kielellisiä erityisvaikeuksia
  • oppimisvaikeuksia

Valmennus sopii myös mielenterveyden haasteista kuntoutuville ja päihdekuntoutujille, ja sen avulla voidaan tukea sekä yksilöitä että pareja tai perheitä.

MITEN?

Räätälöimme tuen aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Parhaan höydyn saavuttamiseksi suosittelemme 5 tai 10 valmen­nuskerran kokonaisuutta, jonka jälkeen arvioidaan työskentelyn eteneminen ja jatko. Yksi valmennustapaaminen on 60–90 minuu­tin mittainen ja se voidaan toteuttaa valmentajan toimitiloissa, asiakkaan omassa ympäristössä tai erikseen sovitussa paikassa.

KUKA?

Valmentajamme ovat neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen suorittaneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (AMK). Lisäksi työ­ryhmässämme on kokemusta myös eläinavusteisesta valmennuksesta ja psykoedukatiivisesta työotteesta. Valmentajien ratkaisukeskeisyys ja vahva työkokemus lastensuojelun sijaishuollosta sekä erityisnuorten ja -lasten kanssa työskentelystä takaavat valmennuksen onnistumisen.

missä?

Neuorpsykiatrinen valmennus toimii tällä hetkellä Meri-Lapin alueella.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita ihmeessä meille!
046 923 3827
info@treili.fi