Treili mukana työkykyjohtamisen webinaarissa 12.12. – ilmoittaudu linjoille!

Työeläkevakuutusyhtiö Varman järjestämässä webinaarissa keskustellaan työkykyjohtamisen merkityksestä mielenterveyden häiriöiden ehkäisyyn ja sairauspoissaolojen vähentämiseen. Tilaisuudessa Treilin työhyvinvoinnin asiantuntija Sanna Miettinen kertoo Treilin tuloksekkaasta työkykyjohtamisen mallista. Webinaarin teemana on Työkykyjohtamisen uusi aalto ja tilaisuus järjestetään 12.12. klo 8.30-9.30.

Keskimäärin viidesosa yritysten sairauspoissaoloista johtuu mielenterveyden häiriöistä. Nämä poissaolot ovat tyypillisesti pitkiä ja keskittyvät murto-osalle työntekijöistä. Toimiva työkykyjohtaminen on keskeistä mielenterveyden häiriöiden ehkäisemisessä. Oikein kohdennetut ja tehokkaat oikopolut auttavat työntekijöitä jaksamaan ja ennaltaehkäisevät ongelmia.

Aiheeseen pureudutaan case-esimerkein

Työterveyshuolto ei pelkästään takaa hyvää työkykyä, vaan liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen ja tiedolla johtaminen ovat nopeasti tulossa osaksi organisaatioiden arkea. Työkykyjohtamisen merkitys korostuu erityisesti myös työn ja organisaatioiden muutoksessa. Webinaarissa Varman ja Treilin asiantuntijat pureutuvat työkykyjohtamiseen käytännönläheisesti case-esimerkkien kautta.

Varman webinaari on tarkoitettu kaikille ennaltaehkäisevästä työkykyjohtamisesta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen ja nappaa itsellesi ajantasaisimmat tiedot työkykyjohtamisesta!

https://www.varma.fi/tyonantaja/tapahtumat/12.12.-tyokykyjohtamisen-uusi-aalto/