Treili mukana Work goes happy-tapahtumassa Tampereella

Unelmien työpäivän päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella perjantaina 4.10. Varalan urheiluopistolla. Paikalla ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Päivä on yhdistelmä lavaohjelmaa, workshoppeja ja messuja. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Tapahtumassa on puhumassa myös Treilin työhyvinvoinnin ja kriisityön asiantuntija Johanna Vilppola aiheenaan ”Työkyky mielenterveyden näkökulmasta”. Puheen pääsee kuuntelemaan livenä linkin https://event.videosync.fi/unelmientyopaiva kautta.

Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.
Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Ilmarinen, Työterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus, Varalan urheiluopisto, Ergo Finland, Yksi elämä -terveystalkoot, Cuckoo Workout, Treili, Kollega.fi sekä ammattilehdet HR viesti ja TTT-lehti.

Osallistu somekisaan instagramissa!

Ota valokuva 4.10. ja merkitse se tunnuksella #sytytoisintekemisestä
Voit voittaa suklaata!

Somekisan säännöt:

Huomioithan, että sinulla täytyy olla julkinen Instagramin käyttäjätunnus voidaksesi osallistua kilpailuun.
Kilpailuun osallistuvat kuvat tulee laitaan Instagramiin 4.10.2019.
Tunnuksen #sytytoisintekemisestä tulee olla näkyvissä kuvan yhteydessä.
Arvomme yhden suklaapalkinnon. Arvonta suoritetaan viikolla 41.
Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä.
Palkinto toimitetaan voittajalle postitse tai hän voi sen noutaa toimistoltamme.

Kilpailu ei ole Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai vastaavaan mediaan.

Tapahtuman sivuille