Työhyvinvoinnin kehittämispalvelut

Työhyvinvoinnin kehittämispalvelumme auttavat työyhteisöjä arvioimaan toimintaansa ja kehittämään onnistunutta työkulttuuria. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Työnohjaus

Työnohjaus on tarkoitettu yksilöille, ryhmille, työyhteisöille ja esimiehille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. Tavoitteena on oman työn tutkiminen, arviointi ja kehittäminen. Työnohjaus toteutetaan useamman 1,5 h kestävän tapaamiskerran avulla esimerkiksi 2–5 viikon välein.

Treili työnohjausesite 2020

Kehittämispäivät

Treilin järjestämät kehittämispäivät on tarkoitettu työyhteisöille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa toimintaansa. Kehittämispäivät auttavat arvioimaan ja kehittämään omaa toimintaa ulkopuolisen asiantuntijan avulla. Suunnittelemme työpaikan tavoitteiden mukaisen, 3–6 h kokonaisuuden, joka voidaan järjestää 1–2 kertaa.

Reilu peli – Työvälineitä epäasiallisen kohtelun ehkäisyyn

Reilu peli -toimintamalli on työyhteisöille, jotka haluavat tarkastella ja kehittää omaa toimintaansa yhdessä TJS:n Reilu peli -toimintamallin avulla. Tavoitteena on luoda työpaikan yhteiset pelisäännöt ja kehittää hyvää työn tekemisen kulttuuria. Ryhmän koko on 4–15 henkilöä ja tapaamisten kesto 2 h.

Kehittämispalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita Mäkisen Leenalle!
046 923 3827
info@treili.fi