Työhyvinvoinnin kehittämispalvelut

Työhyvinvoinnin kehittämispalvelumme auttavat työyhteisöjä arvioimaan toimintaansa ja kehittämään onnistunutta työkulttuuria. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Työnohjaus

Työnohjaus on vakiintunut työmenetelmä, josta on hyötyä kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. Yksilöt, ryhmät, työyhteisöt ja esimiehet saavat ohjauksesta uutta suuntaa ja työ sujuu entistä jouhevammin. Työnohjauksen avulla työn laatu, tehokkuus ja työtyytyväisyys paranevat.

Toteutamme työnohjaukset organisaation tarpeita kuunnellen, ja laaja kokemuksemme eri toimialoilta auttaa meitä juuri työyhteisösi tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden suunnittelussa. Työnohjauskerrat kestävät 1,5 h ja niitä järjestetään 2–5 viikon välein tarvittava määrä. Työnohjaus on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden välityksellä. Etäosallistuminen ei vaadi asennuksia koneelle, vaan pelkkä internetyhteys riittää.

”Työnohjaus ollut todella tärkeä sekä henkilökohtaisesti että ryhmätasolla. Se on ollut paikka, jossa jakaa asioita, pohtia niitä monilta eri kanteilta ja ennen kaikkea ryhmässä. Se on antanut vahvuutta ja rohkaisua ja on siksi ollut erittäin merkittävää.”

Treili työnohjausesite 2021

Case Matiimi Oy – Työnohjaus tuo työhön sisältöä

Kehittämispäivät

Treilin järjestämät kehittämispäivät on tarkoitettu työyhteisöille, jotka haluavat kehittää systemaattisesti omaa toimintaansa. Kehittämispäivässä kirkastamme yhdessä tavoitteita ja selkeytämme toimintatapoja, jotta työn tekeminen sujuisi entistä paremmin ja motivoivammin. Autamme työyhteisösi kohti yhteistä päämäärää ja toimivampia työskentelytapoja tehokkaiden ja vuorovaikutteisten menetelmien avulla.

Suunnittelemme työpaikan tavoitteiden mukaisen, 3–6 h kokonaisuuden, joka voidaan järjestää 1–2 kertaa.

”Aivan huippu päivä. Halutaan näitä lisää.”

Osaava tiimimme koostuu työhyvinvoinnin ammattilaisista, joilla on vahva asiantuntemus mielen hyvinvoinnin tukemisesta työyhteisöissä. Olemme saaneet kiitosta ihmisläheisestä, yksilöllisestä ja rohkeasta tavastamme kohdata eri ihmisiä ja tiimejä. Ota yhteyttä, niin jutellaan kuinka voisimme olla avuksi!

Kehittämispalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi