Työhyvinvoinnin kehittämispalvelut

Työhyvinvoinnin kehittämispalvelumme auttavat työyhteisöjä arvioimaan toimintaansa ja kehittämään onnistunutta työkulttuuria. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Työnohjaus

Työnohjaus on tarkoitettu yksilöille, ryhmille, työyhteisöille ja esimiehille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään. Tavoitteena on oman työn tutkiminen, arviointi ja kehittäminen. Työnohjaus toteutetaan useamman 1,5 h kestävän tapaamiskerran avulla esimerkiksi 2–5 viikon välein.

Työnohjaus on mahdollista toteuttaa myös Teams-etäyhteyden välityksellä. Etäosallistuminen ei vaadi sinulta asennuksia koneelle, vaan pelkkä internetyhteys riittää, lähetämme sinulle henkilökohtaisen kutsulinkin.

Treili työnohjausesite 2020

Matiimi Oy – työnohjaus tuo työhön sisältöä

Kehittämispäivät

Treilin järjestämät kehittämispäivät on tarkoitettu työyhteisöille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa toimintaansa. Kehittämispäivät auttavat arvioimaan ja kehittämään omaa toimintaa ulkopuolisen asiantuntijan avulla. Suunnittelemme työpaikan tavoitteiden mukaisen, 3–6 h kokonaisuuden, joka voidaan järjestää 1–2 kertaa.

Kehittämispalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi