Työhyvinvoinnin konsultaatiopalvelut

Treilin konsultaatiopalvelut auttavat sekä johtoa että työntekijöitä ja työyhteisöjä työhön liittyvissä haasteissa. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Konsultatiivinen työnohjaus

Konsultatiivinen työnohjaus on tarkoitettu työntekijöille tai ryhmille, joilla on selkeä kuva työhön liittyvästä haasteesta. Tavoitteena on tutkia ja löytää yhdessä ratkaisuja haastavaan tilanteeseen. Konsultatiivinen työnohjaus tuo tukea myös muutos- ja ristiriitatilanteisiin. Autamme selvittämään työyhteisösi solmuja ihmisläheisellä ja asiakeskeisellä työotteellamme.

Konsultatiivinen työnohjaus muodostuu 3–5 kerran luottamuksellisista yksilö-, pari- ja/tai ryhmätapaamisista. Yhden tapaamisen kesto on 1 h ja tapaamisia järjestetään noin kuukauden välein. Palvelua on mahdollista toteuttaa myös etäyhteyden avulla.

”Työnohjaus oli hyvä juttu! Paljon oivalluksia ja paljon työstettävää tuli varmaan moneksi
vuodeksi eteenpäin.”

Case Tampereen Sähkölaitos: Työkykyä ja työhyvinvointia parannetaan konsultatiivisella työnohjauksella

Konsultointipalvelut organisaatioiden johdolle ja työyhteisöille

Johdon ja työyhteisöjen konsultointipalveluiden tavoitteena on auttaa organisaatiota ratkaisemaan toiminnassaan ilmeneviä haasteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi henkilöstöön, johtamiseen sekä muutos- tai kriisitilanteisiin liittyvät haasteet. Osaava tiimimme auttaa etsimään uusia näkökulmia sekä kehittämään työtä entistä toimivammaksi.

Konsultointi voi tapahtua 1,5–2 h kertatapaamisena tai pidemmän ajanjakson kestävänä yhteistyönä.

LUKKIUTUNEET TYÖYHTEISÖ- ja TIIMITILANTEET

Palvelu on tarkoitettu työyhteisöille tai tiimeille, joissa jostain syystä työssä onnistumista estää tai haittaa negatiivinen, varovainen tai ahdistava työilmapiiri. Asiantunteva tiimimme on apunasi haasteiden selvittämisessä. Autamme työyhteisön tai tiimin jäseniä tunnistamaan lukkiutuneeseen tilanteeseen johtaneet syyt ja autamme pääsemään tilanteesta eteenpäin. Etsimme yhdessä ratkaisut tilanteeseen rohkeasti ja ratkaisukeskeisesti.

Työskentely rakentuu sekä yksilö- että ryhmätapaamisista. Työskentely aloitetaan yksilötapaamisilla, jonka jälkeen edetään ryhmätapaamisiin. Tarkka rakenne ja eteneminen riippuvat työyhteisön/tiimin tilanteesta ja koosta.

”Kiitokset hienosta yhteistyöstä, kannustamisesta ja hyvistä työkaluista, joilla käsitellä
asioita.”

Osaava tiimimme koostuu työhyvinvoinnin ammattilaisista, joilla on vahva asiantuntemus mielen hyvinvoinnin tukemisesta työyhteisöissä. Olemme saaneet kiitosta ihmisläheisestä, yksilöllisestä ja rohkeasta tavastamme kohdata eri ihmisiä ja tiimejä. Ota yhteyttä, niin jutellaan kuinka voisimme olla avuksi!

Konsultaatiopalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi