Työhyvinvoinnin konsultaatiopalvelut

Treilin konsultaatiopalvelut auttavat sekä johtoa että työntekijöitä ja työyhteisöjä työhön liittyvissä haasteissa. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Konsultatiivinen työnohjaus

Konsultatiivinen työnohjaus on tarkoitettu työntekijöille tai ryhmille, joilla on selkeä kuva työhön liittyvästä haasteesta ja halua saada tukea työhön ulkopuoliselta
asiantuntijalta. Tavoitteena on tutkia ja löytää yhdessä ratkaisuja asiakkaan työhön liittyvissä haasteissa. Konsultatiivinen työnohjaus muodostuu 3–5 kerran luottamuksellisista yksilö-, pari- ja/tai ryhmätapaamisista. Yhden tapaamisen kesto on 1 h ja tapaamisia järjestetään noin kuukauden välein.

Konsultatiivista työnohjausta on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Etäosallistuminen ei vaadi sinulta asennuksia koneelle, vaan pelkkä internetyhteys riittää, lähetämme sinulle henkilökohtaisen kutsulinkin.

Konsultointipalvelut organisaatioiden johdolle ja työyhteisöille

Johdon ja työyhteisöjen konsultointipalveluiden tavoitteena on auttaa organisaatiota ratkaisemaan toiminnassaan ilmeneviä haasteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi henkilöstöön, johtamiseen sekä muutos- tai kriisitilanteisiin liittyvät haasteet. Konsultointi voi tapahtua 1,5–2 h kertatapaamisena tai pidemmän ajanjakson kestävänä yhteistyönä.

LUKKIUTUNEET TYÖYHTEISÖ-/TIIMITILANTEET

Palvelu on tarkoitettu työyhteisöille tai tiimeille, joissa jostain syystä perustehtävän toteutumista estää tai haittaa negatiivinen, varovainen tai ahdistava työilmapiiri.
Palvelun tavoitteena on auttaa työyhteisön tai tiimin jäseniä tunnistamaan lukkiutuneeseen tilanteeseen johtaneet syyt ja auttaa heitä pääsemään tilanteesta eteenpäin.

Työskentely rakentuu sekä yksilö- että ryhmätapaamisista. Työskentely aloitetaan yksilötapaamisilla, jonka jälkeen edetään ryhmätapaamisiin. Yksilötapaamisten kesto on 1h/hlö ja ryhmätapaamiset 1,5-2h/kerta. Työskentelyn tarkka rakenne ja eteneminen riippuvat työyhteisön/tiimin tilanteesta ja koosta.

Konsultaatiopalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi