Työhyvinvoinnin konsultaatiopalvelut

Treilin konsultaatiopalvelut auttavat sekä johtoa että työntekijöitä ja työyhteisöjä työhön liittyvissä haasteissa. Olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Konsultatiivinen työnohjaus

Konsultatiivinen työnohjaus on tarkoitettu työntekijöille tai ryhmille, joilla on selkeä kuva työhön liittyvästä haasteesta ja halua saada tukea työhön ulkopuoliselta
asiantuntijalta. Tavoitteena on tutkia ja löytää yhdessä ratkaisuja asiakkaan työhön liittyvissä haasteissa. Konsultatiivinen työnohjaus muodostuu 3–5 kerran luottamuksellisista yksilö-, pari- ja/tai ryhmätapaamisista. Yhden tapaamisen kesto on 1 h, ja tapaamisia järjestetään noin kuukauden välein.

Konsultointipalvelut organisaatioiden johdolle ja työyhteisöille

Johdon ja työyhteisöjen konsultointipalveluiden tavoitteena on auttaa organisaatiota ratkaisemaan toiminnassaan ilmeneviä haasteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi henkilöstöön, johtamiseen sekä muutos- tai kriisitilanteisiin liittyvät haasteet. Konsultointi voi tapahtua 1,5–2 h kertatapaamisena tai pidemmän ajanjakson kestävänä yhteistyönä.

Konsultaatiopalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita Mäkisen Leenalle!
046 923 3827
info@treili.fi