Työhyvinvoinnin koulutuspalvelut

Osaava tiimimme huolehtii työyhteisöjen kouluttamisesta ympäri Suomea. Koulutuksissa olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Tutustu koulutuksiimme ja ota yhteyttä!

Katso tulevat koulutukset

työhyvinvoinnin koulutukset

Olemme apunasi, kun haluat kehittää työyhteisösi hyvinvointia. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan koulutuksen, oli kyse sitten työntekijöiden jaksamisen tukemisesta tai oman ammattiosaamisen vahvistamisesta. Olemme tehneet tilauskoulutuksia muun muassa alla olevista aiheista. Niiden lisäksi toteutamme myös muita työhyvinvoinnin ja mielenterveysosaamisen koulutuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Hetki omalle hyvinvoinnille – verkkokoulutus etätyöntekijöille

Koulutuksessa pysähdymme hetkeksi oman hyvinvoinnin äärelle ja opimme keinoja parempaan etätyöhön. Osallistujat saavat konkreettisia neuvoja siihen, miten etätyössä jaksamista voi parantaa ja mitä kaikkea on otettava huomioon, jotta työssä säilyy ilo, luovuus ja tehokkuus.

  • Hallitse stressiä ja palaudu arjessa

Koulutuksen tavoitteena on löytää työkaluja kiireen pysäyttämiseen ja helpottaa kuormitusta ennen kuin se pahenee uupumiseksi. Koulutuksessa aiheeseen perehdytään uusimman aivotutkimuksen avulla ja hyödynnetään aitoja esimerkkejä, jotka auttavat oman tilanteen reflektoimisessa ja tunnistamisessa.

  • Koulutus esihenkilöille – Työntekijän mielenterveyden tukeminen

Mielenterveyden häiriöt aiheuttavat työpaikoilla monenlaista ongelmaa, kuten sairauspoissaoloja, alentunutta työkykyä tai ilmapiiriongelmia. Vaikka ongelmia voidaan ehkäistä oikeanlaisella tuella, esihenkilöillä on usein huomattavan vähän tietoa ja taitoa mielenterveyden tukemiseen. Koulutuksessa perehdymme siihen, kuinka työhyvinvointia ja mielenterveyttä voidaan lisätä työpaikoilla. Käymme läpi yleisimpiä mielenterveyden haasteita sekä vahvistamme mielenterveyttä tukevia toimintatapoja ja johtamisen käytänteitä.

  • Koulutus hoitotyön ammattilaisille – Kriisin kohdanneen tukeminen hoitotyössä

Hoitotyötä tekevät joutuvat usein tilanteisiin, joissa asiakas on kohdannut äkillisen kriisin tai surun. Järkyttäviä tapahtumia kokeneen asiakkaan kohtaaminen voi kuitenkin tuntua vaikealta, jos siihen ei ole oikeanlaisia työkaluja. Koulutuksessa perehdymme siihen, miten terve mieli reagoi järkyttäviin tapahtumiin ja missä vaiheessa on syytä huolestua kriisin pitkittymisestä. Opimme keinoja surun kohtaamiseen ja lisäämme tietoa siitä, mitä ihmisen mielessä tapahtuu kriisin yllättäessä.

Järjestämme myös tiimikoulutuksia ja kehittämispäiviä tallimiljöössä Ylöjärvellä

Suunnittelemme työyhteisösi tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden, jonka avulla tiimisi saa uusia näkökulmia työntekoon ja mielen hyvinvointiin. Tutustu päiviin ja varaa omasi tästä linkistä!

 

”Koulutuspäivät olivat erittäin mielenkiintoisia ja antoisia. Sain niiden kautta paitsi kerrattua aiempia oppejani myös paljon uutta, päivitettyä tietoa kriisityöstä. Kouluttaja oli osaava, lämmin ja kannustava. Etäyhteyden välityksellä tapahtuva koulutus oli mielestäni hyvin toimiva kokonaisuus, kiitos siitä myös ihanalle kouluttajallemme! Yhteistoiminta ja keskustelu muiden osallistujien kanssa sujui hänen tuellaan niin luontevasti, että välillä unohdin olevani etäkoulutuksessa! ”
– lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevä psykologi

Koulutuspalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi