Työhyvinvoinnin koulutuspalvelut

Osaava tiimimme huolehtii työyhteisöjen kouluttamisesta ympäri Suomea. Koulutuksissa olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Tutustu koulutuksiimme ja ota yhteyttä!

 

Tulossa olevat työhyvinvoinnin koulutukset

Äkillisen kriisityön ohjaajakoulutus

Koulutuksessa saat valmiudet auttaa äkillisen kriisin kohdanneita ja työvälineet kriisin aiheuttamien reaktioiden käsittelyyn. Keskeistä kriisityössä on reaktioiden tunnistaminen, kohtaaminen, tukeminen, selviytyminen sekä tarvittaessa jatkoavun piiriin ohjaaminen. Lue lisää koulutuksesta.

Koulutus esihenkilöille: Työntekijän mielenterveyden tukeminen

Mielenterveyden häiriöt aiheuttavat työpaikoilla monenlaista ongelmaa, kuten sairauspoissaoloja, alentunutta työkykyä tai ilmapiiriongelmia. Vaikka ongelmia voidaan ehkäistä oikeanlaisella tuella, esihenkilöillä on usein huomattavan vähän tietoa ja taitoa mielenterveyden tukemiseen. Lue lisää koulutuksesta.

Kriisin kohdanneen tukeminen hoitotyössä

Hoitotyössä joudumme usein tilanteisiin, joissa asiakas on kohdannut äkillisen kriisin tai surun. Järkyttäviä tapahtumia kokeneen asiakkaan kohtaaminen voi kuitenkin tuntua vaikealta, jos siihen ei ole oikeanlaisia työkaluja. Lue lisää koulutuksesta.

Järjestämme myös tiimikoulutuksia ja kehittämispäiviä tallimiljöössä Ylöjärvellä

Suunnittelemme työyhteisösi tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden, jonka avulla tiimisi saa uusia näkökulmia työntekoon ja mielen hyvinvointiin. Tutustu päiviin ja varaa omasi tästä linkistä!

 

”Koulutuspäivät olivat erittäin mielenkiintoisia ja antoisia. Sain niiden kautta paitsi kerrattua aiempia oppejani myös paljon uutta, päivitettyä tietoa kriisityöstä. Kouluttaja oli osaava, lämmin ja kannustava. Etäyhteyden välityksellä tapahtuva koulutus oli mielestäni hyvin toimiva kokonaisuus, kiitos siitä myös ihanalle kouluttajallemme! Yhteistoiminta ja keskustelu muiden osallistujien kanssa sujui hänen tuellaan niin luontevasti, että välillä unohdin olevani etäkoulutuksessa! ”
– lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevä psykologi

Koulutuspalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi