Työhyvinvoinnin koulutuspalvelut

Osaava tiimimme huolehtii työyhteisöjen kouluttamisesta ympäri Suomea. Koulutuksissa olemme erikoistuneet niin yksilön kuin ryhmien työ- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen mielenterveyden näkökulmasta. Tutustu koulutuksiimme ja ota yhteyttä!

Koulutuskalenteri 2019

Kriisityön koulutus

Kriisityön koulutukset on suunniteltu organisaatioille ja ammattilaisille, joiden on tärkeää olla tietoisia ajantasaisesta kriisityön suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista. Tavoitteena on kriisityön osaamisen vahvistaminen ja organisaation toimintakäytäntöjen kehittäminen. Koulutusta toteutetaan eri tavoilla yhdessä sovitusti.

Työ ja sen hallinta -koulutus

Työn hallinnan koulutus on suunnattu oman työn organisoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tavoitteena on oppia työn ja ajankäytön hallintaa sekä tulla tietoiseksi oman persoonan vaikutuksesta työn tekemiseen. Kokonaisuuden kesto on 3 h.

Turvallisuuskoulutus

Turvallisuuskoulutus on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat tarkastella työpaikkansa toimintatapoja kriisitilanteissa. Tällaisia voivat olla esimerkiksi haastavat vuorovaikutustilanteet, organisaation kriisisuunnittelu sekä alkavan aggression merkkien tunnistaminen. Tavoitteena on turvallisuuskulttuurin kokonaisvaltainen vahvistaminen. Koulutus toteutetaan 3–6 h tilauskoulutuksena.

Hyvä käytös kuuluu kaikille -koulutus

Hyvä käytös kuuluu kaikille -koulutus on organisaatioiden työntekijöiden ja johdon koulutus, jonka tavoitteena on tiedon lisääminen epäasiallisesta kohtelusta ja sen ennaltaehkäisystä. Koulutus toteutetaan 3–6 h kokonaisuutena.

Mielenterveyshäiriöt työelämässä -koulutus

Työelämässä esiintyvien mielenterveyshäiriöiden koulutus on tarkoitettu organisaatioiden työntekijöille ja johdolle. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä ja osaamista mielenterveyshäiriöistä työelämässä. Koulutus toteutetaan 3–6 h koulutuskokonaisuutena.

Psyykkisen työhyvinvoinnin vahvistaminen

Koulutus on suunnattu eri alojen ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa omaa psyykkistä työhyvinvointiaan keskittyen omiin ja työyhteisön vahvuuksiin, itsetunnon ja itseluottamuksen vahvistamiseen, työstä palautumiseen sekä voimavarojen kartoittamiseen. Koulutuksen tavoitteena on konkreettisten keinojen löytäminen oman psyykkisen työhyvinvoinnin vahvistamiseksi. Koulutus toteutetaan tilauskoulutuksena yksilöille tai ryhmille 3-6h.

syksyn 2019 koulutukset

Defusing-koulutus syksy 2019
Kriisityön koulutus äkillisiin kriiseihin – ohjaajakoulutus syksy 2019
Lapsen ja perheen kriisit-koulutus syksy 2019 tre
Mielenterveyshäiriöt esimiehille syksy 2019
Sote kriisityönkoulus ja mielenterveyshäiriöt syksy 2019

Koulutuspalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita Mäkisen Leenalle!
010 526 6000
info@treili.fi