Työhyvinvoinnin valmennuspalvelut

Treili tarjoaa työpaikoille mielenterveyteen, työhyvinvointiin, muutokseen sekä stressinhallintaan liittyvää valmennusta. Osaavat valmentajamme työskentelevät asiakkaiden kanssa ympäri Suomea. Ota yhteyttä niin kerromme lisää valmennuspalveluista!

Helppari – Mielenterveyden valmennus

Helppari on Treilin uudenlainen ja asiakaslähtöinen valmennus, jossa keskitytään työntekijän mielen hyvinvointiin. Se on tarkoitettu työntekijöille, jotka ovat tai ovat olleet mielenterveydellisistä syistä sairauslomalla tai joilla on riski oireille. Tavoitteena on etsiä yhdessä keinoja asiakkaan mielenterveyden kohentamiseen, toimintakyvyn edistämiseen ja työkyvyn palauttamiseen. Tiimimme vahva kokemus mielenterveystyöstä luo vankan pohjan valmennukselle. Helpparin avulla voit tarjota työntekijöillesi konkreettista ja merkittävää apua.

” Olen saanut varmuutta toimia työpaikalla, jos eteen tulee kompastuskivi.  Samoin omanarvontunne on vahvistunut kuten itsetuntoni.” – Helpparin asiakas

Helppari rakentuu 5–10 kerran luottamuksellisista yksilötapaamisista 3–6 kuukauden ajan. Yksilövalmennukset on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä.

Tutustu Case Saarioiseen, jossa Treilin Helppari-valmennus on jo osa Saarioisen varhaisen tuen toimintamallia:

’’Valmennettavat kokivat saaneensa Helpparista työkaluja, joiden avulla tunnistaa paremmin jaksamisen uhkia. He oppivat myös tukemaan jaksamistaan. Yksi valmennettava oli valmennuksen jälkeen iloinen, että on taas oma itsensä. Toinen puolestaan kertoi, että pienellä avulla ja keskustelulla ajatukset sai ohjattua uusille urille.” – ”Ajattelimme, että jos yksikin työntekijä saadaan takaisin työelämään, valmennus maksaa itsensä takaisin. Panos-tuotossuhteessa Helppari onnistui erinomaisesti.”  – Tero Tuominiemi, Saarioisten henkilöstöjohtaja

 

YKSILÖ- JA RYHMÄVALMENNUKSET

YKSILÖVALMENNUS ESIMIEHILLE
Yksilövalmennus esimiestyötä tekeville, jotka kaipaavat oman työnsä perustehtävän tukemiseen selkeyttä, mielen hyvinvoinnin vahvistamista sekä omien voimavarojen vahvistusta suhteessa esimiestyön vaatimuksiin. Yksilövalmennuksen sisältö yksilöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

YKSILÖVALMENNUS TYÖNTEKIJÖILLE
Yksilövalmennus työntekijöille, jossa löydetään keinoja oman mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja työn perustehtävän selkeyttämiseen, tukemiseen ja omien voimavarojen riittävyyteen suhteessa odotuksiin. Yksilövalmennuksen sisältö yksilöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

RYHMÄVALMENNUS TYÖRYHMILLE JA TIIMEILLE
Ryhmävalmennus työryhmille ja tiimeille ( 2-6 hlö ), jossa pureudutaan oman työyhteisön kesken tiimityön vahvistamiseen, työn perustehtävän selkiyttämiseen, tukemiseen ja edellytyksiin, jotka mahdollistavat perustehtävän toteutumisen ja työyhteisön toimivuuden.
Ryhmävalmennuksen sisältö yksilöidään tarpeen mukaan.

Kysy tarjousta valmennuksista:

Sanna Miettinen, työhyvinvoinnin ja organisaatiokäyttäytymisen asiantuntija

sanna.miettinen@treili.fi puh. 050 576 8443

Johanna Vilppola, työhyvinvoinnin ja kriisityön asiantuntija

johanna.vilppola@treili.fi puh. 050 470 5057

Valmennuspalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä Sanna Miettiseen!
050 576 8443
info@treili.fi