Työhyvinvoinnin valmennuspalvelut

Treili tarjoaa työpaikoille mielenterveyteen, työhyvinvointiin, muutokseen sekä stressinhallintaan liittyvää valmennusta. Osaavat valmentajamme työskentelevät asiakkaiden kanssa ympäri Suomea. Ota yhteyttä niin kerromme lisää valmennuspalveluista!

Helppari – Mielenterveyden valmennus

Helppari on tarkoitettu työntekijöille, jotka ovat tai ovat olleet mielenterveydellisistä syistä sairauslomalla tai joilla on riski oireille. Tavoitteena on etsiä yhdessä keinoja asiakkaan mielenterveyden kohentamiseen, toimintakyvyn edistämiseen ja työkyvyn palauttamiseen. Valmennus rakentuu 5–10 kerran luottamuksellisista yksilötapaamisista 3–6 kuukauden ajan.

Työhyvinvointivalmennus

Työhyvinvointivalmennus on suunnattu työntekijöille ja työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita sekä omasta että työyhteisön työhyvinvoinnista. Tavoitteena on vahvistaa työntekijän voimavaroja suhteessa työn vaatimuksiin. Valmennus toteutetaan kolmen kerran yksilötapaamisina.

Muutosvalmennus

Muutosvalmennus on tarkoitettu henkilöille, joiden työtehtävät ovat muuttuneet. Tavoitteena on vahvistaa työntekijän valmiuksia selvitä muutoksista ja omaksua uusi työrooli. Toteutus tapahtuu yksilö- tai ryhmävalmennuksena sopimuksen mukaan.

Työn iloa – Stressinhallintavalmennus

Stressinhallintavalmennus on työntekijöille, jotka haluavat oppia tunnistamaan itsessään työn mukanaan tuomia stressaavia ajatuksia. Tavoitteena on löytää keinoja työkykyä kuormittavien tekijöiden tunnistamiseen, niiden hallintaan ja ennaltaehkäisyyn. Yhteensä 6 tapaamiskertaa.

Valmennuspalveluita tarjoavat yksiköt

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita Mäkisen Leenalle!
046 923 3827
info@treili.fi