Esihenkilöksi Vaakon Harjun hoivakotiin Kaarilaan

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

HAEMME ESIHENKILÖÄ VAAKON HARJUN HOIVAKOTIIN KAARILAAN 

Vaakon Harju on viihtyisä koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vehreässä Kaarilassa. Asukkaiden kanssa suunniteltu sisustus huomioi muistiystävällisyyden – sisustuselementteinä on kirkkaita värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja tapetteja, sekä tietysti asukkaiden omia kalusteita. Vihreät puut ympäröivät pihaa, joka on kuin suojaisa pesä linnunlauluineen ja maitolaitureineen. Jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa. Nauravainen ja idearikas työryhmä huolehtii asukkaista osana yhteisöä, ilman valkotakkeja. Asukas voi osallistua arjen askareisiin omien mahdollisuuksien ja mieltymysten mukaan.
Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • VARPU-työryhmän – työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
 • Esihenkilöiden ryhmätyönohjaukset
 • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
 • Osaavan työyhteisön ja toimialajohtajan ja kahden muun hoivakotimme esihenkilöiden tuen
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Mitä odotamme sinulta?

Lähiesihenkilöltä odotamme ensisijaisesti ylempää korkeakoulututkintoa esim. sairaanhoitaja YAMK. Lisäksi edellytämme ikäihmisten toimialan asiantuntijaosaamista, kokemusta muistisairauksista sekä kokemusta esihenkilötyöstä vähintään kolmen vuoden ajalta. Työ on 100% hallinnollinen.

Valitulla henkilöllä tulee olla koulutuksellinen ja ammatillinen pätevyys toimia yksikön toiminnasta vastaavana henkilönä, mutta ennen kaikkea lähiesihenkilöltä edellytetään seuraavia ominaisuuksia:

 1. oma intohimo ja palo esimiestyöhön ja johtamiseen
 2. tahto sitoutua Treilin johtamiskulttuuriin ja koulutukseen
 3. kyky tehdä päätöksiä organisaation näkökulmasta
 4. taloudellista osaamista

Esihenkilötyön lisäksi lähiesihenkilön tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu oman yksikön toiminnasta. Tähän sisältyy mm. vastuu asiakastyöstä, tietosuojasta- ja turvasta, omavalvontasuunnitelmasta, taloudesta, kehittämisestä, jne. Tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden esihenkilöiden, henkilöstöhallinnon ja toimialajohtajan kesken.

Eduksi luemme eri ohjelmistojen tuntemuksen ja käyttökokemuksen; Mepco, Numeron, ProCountor, Pegasos.

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Sopimuspalkka,  yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: toimistotyöaika

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää esihenkilön paikasta Vaakon Harjulla.
Lisätietoa saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta arkisin klo 13-14 välillä puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi
tai sähköpostitse toimialajohtaja Elina Häivälältä elina.haivala.@treili.fi ja puhelimitse pe 10.3. klo 13-15 tai ma 13.3 klo 13-15 puh. 050 363 5662

Hakuaika päättyy 28.3.2023.  Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana.  Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Vaakon Harjulla Kaarilassa osoitteessa Vaakonkatu 15.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.
Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa: Haen ikäihmisten palveluihin

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3