Hoitaja, Keikkatöihin hoivakoteihimme Kaarilaan

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.
Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen. 

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut pidempiaikaisista sijaisuuksista tai keikkatöistä Treilin hoivakodeissa Tampereen Kaarilassa, laita hakemusta tulemaan.

HOITAJA,  TULE KEIKKATÖIHIN HOIVAKOTEIHIMME KAARILAAN

Etsimme ikäihmisten asumispalveluihimme Tampereelle lähihoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin / osa-aikaisiin työsuhteisiin.
Työsuhteiden kesto vaihtelee yksittäisistä vuoroista aina pidempiaikaisiin sijaisuuksiin asti.

Voit olla esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain haluat lisätuloja tehden merkityksellistä työtä?  Tule meille töihin!

Keikkatyössä Treilillä tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta joka opastaa sinua työtehtävissä.

Etsimme sinua;
• lähihoitaja (lähihoitajan pätevyys)
• lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija ( riittävä osa tutkinnosta suoritettu)

Sinulla on hygieniapassi, tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä  EA1-koulutus. Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20C, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä riippuen kokemusvuosista on 2 268,48 – 2453,07 e /kk.
Työaika: aamu/ilta riippuen työtehtävästä

Yksiköidemme esittelyt:

OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus. Suuri ja viihtyisä sisäpiha on kuin toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa muun muassa grillaten ja ulkoilusta nauttien. Pihasta löytyy myös kuntopolku jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.
Kornetinkatu 1.

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Treilin Sinisen Talon kupeessa Vaakonkadulle. Vaakon Harjun sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja maisematapetteja. Vaakon Harjun jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa. Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.
Vaakonkatu 15.

Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama uusi syyskuussa 2021 avattu 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.
Vaakonkatu 20.

Kaikki ikäihmisten yksikkömme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille. Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus, joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta.

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin ja Treilistä työnantajana tästä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Lisätietoa Treilin keikkatöistä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä / tarpeen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa.

Yhteisöllinen, osallistava hoiva ja yhdessä tekeminen sekä omannäköisen elämän eläminen kuuluu arkeen ja juhlaamme, olemmehan kotona. Leivotaan yhdessä, hoidetaan puutarhaa, viikataan pyykkiä, katsellaan televisiota, nauretaan, lauletaan ja askarrellaan ja joskus surraankin yhdessä tai ihan vain ollaan kuten kotona kuuluukin. Välillä retkeillään lähistön luonnossa, grillataan isoilla pihoillamme makkaraa tai lättyjä, tai vaikkapa vuokrataan katujuna jolla huristellaan pitkin Pyynikkiä ja Pispalaa ja juodaan kakkukahvit päälle.

Sinä olet paikalla vain työvuoron kerrallaan kun taas asukkaamme ovat meillä aina, loppuelämänsä, joka on hyvä muistaa kaikessa toiminnassa meillä – me olemme koti, emme laitos. Jos asukastamme nukuttaa aamulla pitkään, silloin nukutaan, eihän tässä olla töihin enää kukonlaulun aikaan lähdössä. Jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaa sitä katsotaan keskiyöhön jos halutaan ja jos yöllä on levoton olo, hoitaja ottaa kainaloon ja rauhoittaa, sitähän varten siellä kodissa hoitajia juuri on, turvana ja apuna kun sitä tarvitaan.

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3