HOITAJA, TERVETULOA KOTIIN TREILILLE

”Jos uni katkeaa ja asukas on levoton, yöhoitaja ottaa kainaloon hetkeksi ja sen jälkeen taluttaa takaisin lämpöisen peiton alle.”

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen. 

Meillä on aina tilaa hyvälle hoitajalle – TULE ohjaajaksi VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN hoivakoteihimme Tampereen Kaarilaan

Kesä on kauneimmillaan ja meillä on katse jo tulevassa, lomien jälkeisessä ajassa – pidettyjä hoitajiamme jää eläkkeelle, äityslomalle sekä opintovapaille joten etsimme meille Treilille hyviä tyyppejä heidän tilalleen jotka jakavat kanssamme samat arvot kuin me jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

Yhteisöllinen, osallistava hoiva ja yhdessä tekeminen sekä omannäköisen elämän eläminen kuuluu arkeen ja juhlaamme, olemmehan kotona. Leivotaan yhdessä, hoidetaan puutarhaa, viikataan pyykkiä, katsellaan televisiota, nauretaan, lauletaan ja askarrellaan ja joskus surraankin yhdessä tai ihan vain ollaan kuten kotona kuuluukin. Välillä retkeillään lähistön luonnossa, grillataan isoilla pihoillamme makkaraa tai lättyjä, tai vaikkapa vuokrataan katujuna jolla huristellaan pitkin Pyynikkiä ja Pispalaa ja juodaan kakkukahvit päälle.

Sinä olet paikalla vain työvuoron kerrallaan kun taas asukkaamme ovat meillä aina, loppuelämänsä, joka on hyvä muistaa kaikessa toiminnassa meillä – me olemme koti, emme laitos. Jos asukastamme nukuttaa aamulla pitkään, silloin nukutaan, eihän tässä olla töihin enää kukonlaulun aikaan lähdössä. Jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaa sitä katsotaan keskiyöhön jos halutaan ja jos yöllä on levoton olo, hoitaja ottaa kainaloon ja rauhoittaa, sitähän varten siellä kodissa hoitajia juuri on, turvana ja apuna kun sitä tarvitaan.

Meidän toiveemme ja tahtomme on että, meillä kaikki voivat hyvin.
Hoitaja, tervetuloa kotiin Tampereen Kaarilaan Treilille.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin ( kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit e-passilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon ).
 • Ryhmätyönohjaukset.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle.
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen.
 • Mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi omia vahvuuksia ja osaamista hyödyntäen.
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen.
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla.
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (lähihoitajatasoista lääkeosaamista) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen, inhimillisesti ja yksilöllisesti.
 • Joustavaa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
 • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä on 2062,68-2319,31e riippuen kokemusvuosista.
Työaika: 3-vuorotyö

Kotiemme esittelyt:

OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus. Suuri ja viihtyisä sisäpiha on kuin toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa muun muassa grillaten ja ulkoilusta nauttien. Pihasta löytyy myös kuntopolku jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.
Kornetinkatu 1, Tampere.

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Treilin Sinisen Talon kupeessa Vaakonkadulle. Vaakon Harjun sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja maisematapetteja. Vaakon Harjun jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa. Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.
Vaakonkatu 15, Tampere.

Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama uusi syyskuussa 2021 avattu 50-paikkainen ainutlaatuinen koti muistisairaille ikäihmisille Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.
Vaakonkatu 20, Tampere.

Kaikki kotimme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Ikä on vain numero – Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille. Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus., joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta. Asenne ratkaisee.

Riittävä henkilöstömitoitus on työhyvinvointikysymys ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa asukkaiden hyvinvoinnin. Olemme tyytyväisiä sisäiseen sijaisjärjestelmäämme, jossa työvuorot suunnitellaan aina yli minimimitoituksen. Näin esimerkiksi työntekijän sairastuessa hyvä hoiva on edelleen taattu, emmekä välittömästi joudu etsimään ulkopuolista sijaista paikkaamaan tilannetta. Välillä kuitenkin tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen, niissä tilanteissa luotamme keikkarinkiimme, jossa työskentelee niin eläkkeellä olevia entisiä hoitajiamme, opiskelijoita ja huipputyyppejä jotka tulevat avuksi kun tarvetta on. Keikkatöistä Treilillä löydät lisätietoa täältä. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää ohjaajan paikoista hoivakodeissamme.
Lisätietoa saat 16.6.2022 saakka rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi
17.6.2022 saakka OttoFannyn esimieheltä Merja Ristolaiselta puhelimitse 050 447 7841, merja.ristolainen@treili.fi
ja 17.7.2022 saakka Lamminrannan esimieheltä Liisa Reijoselta puhelimitse 050 363 7447,  liisa.reijonen@treili.fi  
tai 17.6.2022 lähtien Vaakon Harjun esimieheltä Nelli Rajala-Rahkolta puhelimitse 044 491 0728,  nelli.rajala-rahko@treili.fi

Hakuaika päättyy 21.7.2022. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten hoivakodeissamme Kaarilassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Työt alkavat vaihtelevasti heinä- elo- syyskuun aikana sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.
Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa: Haen ikäihmisten palveluihin