KESÄ2022 – HOITAJA KESÄKSI OTTOFANNYN HOIVAKOTIIN KAARILAAN

kesä2022 – kesäduuniin OTTOFANNYYN TAMPEREEN KAARILAAN – OTTOFANNYN 28 ASUKASTA ODOTTAVAT SINUA ! 

Kun kotona asuminen ei enää muistisairaudesta johtuen onnistu, Treili auttaa.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella Kaarilassa. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. 

HAEMME yhtä KESÄSIJAISTA AJALLE 6.6.-31.8.2022 OTTOFANNYN HOIVAKOTIIN

OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus sekä upea, iso viihtyisä sisäpiha, toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa grillaten ja Suomen kauniista kesästä nauttien. OttoFannyn pihasta löytyy myös ”kuntopolku” jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.

OttoFannyyn etsimme sinua lähihoitaja tai lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelija riittävällä määrällä suoritettuja opintoja. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten toimialasta.
Eduksi katsomme EA1-koulutuksen, LOVE- koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntalain §48 mukaisen rokotussuojan. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Täyden palkan, emme vähennä epäpätevyysvähennystä opiskelijoilta.
  • Mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja olla mahdollistamassa asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistä elämää Treilin ikäihmisten kodeissa Kaarilassa.
  • Keikkatöitä aktiivisille ja motivoituneille työntekijöille opintojen ohessa ympäri vuoden.
  • Treilillä työskentely antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja työskennellä vanhustyössä sosiaalialan maineikkaalla toimijalla.
  • Sitoutuessasi yli 2 kk työsuhteeseen tarjoamme sinulle LOVe lääkehoidon osaamisen peruskurssin, jos sitä ei ole suoritettu.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asiakas arvostaen ja yksilöllisesti.
  • Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen Treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G20.

Haku päättyy 6.6.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta ripeästi tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä saat: Yksikön esimies Merja Ristolainen puh. 050 447 7841 tai rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso arkisin klo 13-14 puh. 050 476 3762 juha.laakso@treili.fi

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ’’Ikäihmisten palvelut’’.

Mitä vielä mietit? Lähde kesäksi mukaan tarinaan, jonka juuret juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien olemme syttyneet toisin tekemisestä.