Kaksi fysioterapeuttia hoivakoteihimme Kaarilaan

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen. 

Haemme 2 fysioterapeuttia hoivakoteihimme Tampereen Kaarilaan vakituisiin työsuhteisiin

Fysioterapeuttina työpäivääsi kuuluu työntekijöiden ergonominen ohjaus asukkaan  perushoidollisissa tehtävissä, sekä asukkaiden liikunnan ja toimintakyvyn tukeminen ja arviointi sekä osallistuminen virkistystoimintaan sekä ulkoilun järjestämiseen muun henkilöstön kanssa. Työssäsi aktivoit asukkaita mahdollisimman omatoimiseen ja osallistuvaan arkeen sekä laadit henkilökohtaisia kuntoutussuunnitelmia.

Osallistut hoitotyöhön tarpeen mukaan esimerkiksi asukasta sängystä ylös nostettaessa neuvoen oikeaa ergonomiaa henkilökunnalle sekä asukkaillemme, työsi onkin asukkaamme lähellä tehtävää työtä, heidän kodissaan ja arjessaan.

Työaikasi koostuu pääsääntöisesti aamupainotteisesta arkityöstä.

Treilillä on Tampereen Kaarilassa kolme hoivakotia, Lamminranta, Vaakon Harju sekä OttoFanny ja työskentelet näissä kaikissa kolmessa. Kotimme sijaitsevat lähekkäin ja jokaisen pihassa on iso ilmainen parkkipaikka autolle.

Mitä odotamme sinulta:

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun fysioterapeutin tutkinto (AMK) tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen fysioterapeutin tutkinto. Edellytämme tehtävissä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen fysioterapeutin laillistuksen.

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä, lähihoitajien ohjaamista ergonomisessa työskentelyssa sekä  tuki- ja liikuntaelimistön haasteissa
 • Voimassa olevaa EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän kokemuksen

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • VARPU-työryhmän – työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
 • Palkitsemme sitoutumisesta Treiliin sitoutumispalkkiolla, esimerkiksi viiden vuoden työsuhteesta Treilillä palkitsemme sinut 400e ylimääräisellä kiitoksella
 • Juo niin paljon kahvia tai teetä kuin haluat – me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi
 • Mahdollisuuden edulliseen ruokailuun – meillä ruokailet työvuorosi aikana edulliseen henkilökuntahintaan

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24
Työaika: pääsääntöisesti aamupainotteinen arkityö

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää fysioterapeuttien paikoista hoivakodeissamme.
Lisätietoa saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

ja OttoFannyn esihenkilöltä Merja Ristolaiselta meilitse merja.ristolainen@treili.fi tai Lamminrannan esihenkilö Liisa Reijoselta puhelimitse meilitse liisa.reijonen@treili.fi

Hakuaika päättyy 12.12.2022. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten hoivakodeissamme Kaarilassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.
Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa: Haen ikäihmisten palveluihin

 

 

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3