Keikkatöihin hoivakoteihimme Kaarilaan

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä ikäihmisten asumispalveluissa Treilillä, laita hakemusta tulemaan.

KEIKKATÖIHIN TREILILLE

Etsimme ikäihmisten asumispalveluihimme Tampereelle lähihoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin. Työsuhteiden kesto vaihtelee yksittäisistä vuoroista aina pidempiaikaisiin sijaisuuksiin asti.

Voit olla esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain haluat lisätuloja tehden merkityksellistä työtä?  Tule meille töihin!

Keikkatyössä Treilillä tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta joka opastaa sinua työtehtävissä.

Etsimme sinua;
• lähihoitaja (lähihoitajan pätevyys)
• lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija ( riittävä osa tutkinnosta suoritettu)

Sinulla on hygieniapassi, tartuntalain 48§ ja 48§a mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä  EA1-koulutus.

Tutustu Treiliin työnantajana täältä. 

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20
Työaika: aamu/ilta/yövuoro riippuen työtehtävästä

Yksiköidemme esittelyt:

OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus. Suuri ja viihtyisä sisäpiha on kuin toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa muun muassa grillaten ja ulkoilusta nauttien. Pihasta löytyy myös kuntopolku jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.
Kornetinkatu 1.

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Treilin Sinisen Talon kupeessa Vaakonkadulle. Vaakon Harjun sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja maisematapetteja. Vaakon Harjun jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa. Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.
Vaakonkatu 15.

Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama uusi syyskuussa 2021 avattu 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.
Vaakonkatu 20.

Kaikki ikäihmisten yksikkömme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus. Joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta.

Lisätietoa Treilin keikkatöistä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä / tarpeen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella Kaarilassa. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme.

Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.