Keikkatöihin Treilille – taistelemme yhdessä koronavirusta vastaan

TAISTELEMME YHDESSÄ KORONAVIRUSTA VASTAAN
– Töihin Treilille!

Treili on tullut tunnetuksi laadustaan sekä riittävästä henkilöstömitoituksestaan. Varaudumme tällä hetkellä tilanteeseen, jossa tarvitsemme sijaisia työntekijöillemme sairastumisten, karanteenin tai muiden syiden vuoksi.

Etsimme ikäihmisten asumispalveluihimme Tampereelle lähihoitajia, hoitoapulaisia, hoiva-avustajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita eri pituisiin työsuhteisiin aina keikkatöistä pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Voit olla esimerkiksi opiskelija, lomautettu, yrittäjä jonka työt ovat loppuneet, eläkeläinen tai muuten vain haluat turvata toimeentulosi. Tule meille töihin!

Keikkatyössä Treilillä tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta joka opastaa sinua työtehtävissä.

Etsimme sinua;
• lähihoitaja (lähihoitajan pätevyys)
• hoitoapulainen (ei vaadita sosiaalialan- ja terveysalan koulutusta – tehtävinä muun muassa avustavat työtehtävät, pyykkihuolto, siivouksessa auttaminen, asukkaiden avustaminen sekä seuranpito)
• hoiva-avustaja (esim. hoiva-avustaja, kodinhoitaja, laitosapulainen)
• lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija (osa tutkinnosta suoritettu)
• siistijä

Treili on suomalainen Tampereella toimiva, Sopimusvuorisäätiön omistava sosiaalialan pioneeri, jonka ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksiköissä asuu yhteensä 126 ikäihmistä neljässä yksikössä: AittaTanhua (28 asukaspaikkaa) Pappilassa, Vaakon Harju (48 asukaspaikkaa) Kaarilassa ja Impivaara (12 asukaspaikkaa) Epilässä sekä OttoFanny (28 asukaspaikkaa) Raholassa.
Jokaiseen yksikköön pääset kätevästi myös bussilla.

Treili on laadun tae: ’’Treilille loppuvuonna 2019 tehdyissä valvontakäynneissä epäkohtia ei ilmennyt. Me uskomme, että käsiparien määrä, oikeanlainen osaamisrakenne ja työntekijöidemme ammatillinen asenne ratkaisevat hoivatyön laadun. Siksi olemmekin tehneet työtä jo pitkään suunnitelmallisella 0,7:n mitoituksella ja se toimii, Treilin toimitusjohtaja Leena Lehtonen kertoo.’’

Ikäihmisten palveluasumisen yksiköt tarkastettiin – mitään epäkohtia ei ilmennyt

Tutustu Treiliin työnantajana https://www.youtube.com/watch?v=Nt7ER6uG2kU

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: aamu/ilta/yövuoro riippuen työtehtävästä

Lisätietoja paikoista antaa rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso, arkisin klo 13-15
puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Hakemukset tehdään alla olevan lomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 18.4.2020.
Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Vallitsevan pandemian takia haastattelut hoidetaan ensisijaisesti puhelimitse tai Teams- sovelluksen kautta.

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontuvat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.