Keikkatöihin Treilille

Treili on tullut tunnetuksi laadustaan sekä riittävästä henkilöstömitoituksestaan. Varaudumme tällä hetkellä tilanteeseen, jossa tarvitsemme sijaisia työntekijöillemme sairastumisten, karanteenin tai muiden syiden vuoksi.

KEIKKATÖIHIN TREILILLE

Etsimme ikäihmisten asumispalveluihimme ja mielenterveyspalveluihimme Tampereelle lähihoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin Treilille. Työsuhteiden kesto vaihtelee yksittäisistä vuoroista aina pidempiaikaisiin sijaisuuksiin asti.

Voit olla esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain haluat lisätuloja tehden merkityksellistä työtä?  Tule meille töihin!

Keikkatyössä Treilillä tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta joka opastaa sinua työtehtävissä.

Etsimme sinua;
• lähihoitaja (lähihoitajan pätevyys)
• lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija (osa tutkinnosta suoritettu)

Sinulla on hygieniapassi, tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä  EA1-koulutus.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: aamu/ilta/yövuoro riippuen työtehtävästä

Lisätietoja keikkatyömahdollisuuksista Treilillä antaa rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso, 31.8.2020 alkaen arkisin klo 14-15 välillä.
puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa.

Koronan takia haastattelut hoidetaan ensisijaisesti puhelimitse tai Teams- sovelluksen kautta.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä / tarpeen mukaan.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä!

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Meitä treililäisiä on jo yli 200.