Keikkatöihin Treilille Tampereelle

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä mielenterveyspalveluissa tai ikäihmisten asumispalveluissa Treilillä, laita hakemusta tulemaan.

KEIKKATÖIHIN TREILILLE Tampereelle

Etsimme ikäihmisten asumispalveluihimme ja mielenterveyspalveluihimme Tampereelle lähihoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin Treilille. Työsuhteiden kesto vaihtelee yksittäisistä vuoroista aina pidempiaikaisiin sijaisuuksiin asti.

Voit olla esimerkiksi opiskelija, eläkeläinen tai muuten vain haluat lisätuloja tehden merkityksellistä työtä?  Tule meille töihin!

Keikkatyössä Treilillä tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta joka opastaa sinua työtehtävissä.

Etsimme sinua;
• lähihoitaja (lähihoitajan pätevyys)
• lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija ( riittävä osa tutkinnosta suoritettu)

Sinulla on hygieniapassi, tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä  EA1-koulutus.

Tutustu Treiliin työnantajana täältä. 

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: aamu/ilta/yövuoro riippuen työtehtävästä

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa.

Lisätietoa Treilin keikkatöistä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta arkisin klo 13-14.00 välillä, puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä / tarpeen mukaan.

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.
Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä.