Keittiötoiminnasta vastaava emäntä Lamminrantaan

KEITTIÖTOIMINNASTA VASTAAVAKSI EMÄNNÄKSI LAMMINRANTAAN – RAKKAUDELLA RUOKAA 1-100 VUOTIAILLE!

Lamminranta mahdollistaa sukupolvet yhdistävän ajanvieton.

Sopimusvuorisäätiö sr ja Treili Oy rakennuttavat Tampereen Epilään 50-paikkaisen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikön. Samaan rakennukseen tulee myös päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke päiväkodit Oy.

Uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton.
– Tarkoituksena on saattaa eri ikäryhmät yhteen ulkoiluissa, ruokailuissa ja juhlatilaisuuksissa. Isolla pihalla lapset pääsevät leikkimään ja hoivakodin asukkaat voivat seurata heidän puuhailujaan. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä, Treilin toimitusjohtaja Leena Lehtone
n kertoo. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen keittiötoiminnasta vastaavaa emäntää uuteen Lamminrannan syyskuussa 2021 avattavaan yksikköömme Epilään.

Lamminrannan uudessa keittiössä valmistetaan ruoka Lamminrannan ikäihmisten tehostetun palveluasumisen asukkaille, Pilke luontopäiväkoti Lamminrannan lapsille sekä Treilin mielenterveyspalveluiden asukkaille Tampereen keskustan yksiköihin, jonne ruoka kuljetetaan lämpimänä. Ruokaa valmistetaan arkisin noin 200 hengelle.

Pääset mukaan suunnittelutyöhön, käyttöönottoon sekä kehittämään keittiömme toimintaa jo ennen yksikön avaamista syyskuun alussa 2021. Työsuhteesi alkaa heinäkuu / elokuun vaihteessa. Tukenasi työssäsi on Lamminrannan yksikön esimies sekä samaan tiimiin kuuluvat keittiötyön ammattilaiset.

Mitä tarjoamme:
-Laajan ja erittäin kattavan hyvinvointiturvan – työterveyspalvelun ja sairausturvavakuutuksen
-ePassin
-EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
-Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
-Koulutusta ja osaamisen vahvistamista eri osa-alueilla
-Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
-Mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ollen mukana uuden yksikön avaamisessa ja käyttöönotossa sekä kehittämässä toimintaa hoivakodin ja päiväkodin välillä.

 Mitä odotamme sinulta?
– tehtävään sopivaa koulutusta (kokki/suurtalouskokki) sekä aikaisempaa keittiön työkokemusta useammalta vuodelta.
– kiinnostusta ja osaamista sekä ikääntyneiden ravitsemuksesta ja sen kehittämisestä kuin monipuolisen ja laadukkaan ruoan tarjoamisesta päiväkodin alle 5-vuotiaille lapsille.
-dieettikeittiökokemusta – päiväkodin lapsilla usealla on allergioita sekä erikoisruokavalio. Ymmärrät myös dieettiruuan valmistuksen vastuullisuuden.
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
-Taitoa ja halua olla mukana luomassa uuden keittiön toimintaa ja yhteistyötä Treilin hoivakodin ja Pilke päiväkodin välillä.
-ruokapalveluiden sujuvuudesta ja kustannustehokkuudesta vastaamista
-kokemusta ruokalistasuunnittelusta
-kokemusta ruoka- ja tukkutilausten tekemisestä sekä omavalvonnan seurannasta
-osallistumista ruoan valmistukseen
-keittiön toiminnasta vastaamista itseohjautuvasti.

Lisätietoa Treilin ikäihmisten asumispalveluista löydät täältä.

Lamminranta – ikäihmisten hoivakoti ja lasten päiväkoti samaan rakennukseen – lue lisää Lamminrannasta linkin takaa Ikäihmisten hoivakoti ja lasten päiväkoti samaan rakennukseen | Treili Oy

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: päivätyö

Lisätietoja saat toimialajohtaja Elina Häivälältä elina.haivala@treili.fi tai rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puhelimitse ma 17.5.2021 alkaen:  050 476 3762 arkisin klo 13-14 välillä.

Hakuaika päättyy 31.5.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinäkuu / elokuu vaihteessa / sopimuksen mukaan, kuitenkin niin että ehdit mukaan keittiön toiminnan suunnitteluun ja toiminnan aloittamiseen. Valitsethan alla olevasta lomakkeesta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä.