KESÄ2021-Kesäduuniin mielenterveyspalveluihin Hämeenpuistoon

Kesä2021 – kesäduuniin Hämeenpuistoon mielenterveyspalveluihin -Hämeenpuiston yksikkömme 37 asiakasta odottavat sinua!  

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Tampereella ja Meri-Lapin alueella. Välillä elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan apua arjesta selviytymiseen. Me Treilillä autamme asiakkaitamme kohti sujuvampaa arkea. Tarjoamme mielenterveyspalveluita henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja neuvontaa esimerkiksi asumiseen, elämänhallintaan, sosiaaliseen ympäristöön kiinnittymiseen ja riippuvuuksien hallintaan. Autamme asiakkaitamme löytämään elämään tasapainoa ja merkityksellisyyttä

HAEMME KESÄSIJAISTA AJALLE 10.5.-15.8.2021 Hämeenpuiston yksikköömme!

Muutama vuosi sitten remontoidussa 8 kerroksisessa Hämeenpuiston yksikössä keskellä kaupunkia on sekä tukiasumisen että palveluasumisen huoneistoja mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, joten asiakkaan siirtyessä palveluasumisesta tukiasumiseen, hänen ei tarvitse vaihtaa asuntoa. Yhteiset tilat valokuvatapetteineen on sisustettu viihtyisiksi ja seiniltä löytyy esimerkiksi asiakkaidemme taidetta. Yksikössä on 37 asukaspaikkaa ja jokainen asiakas voi elää omannäköistään elämää Pohjoismaiden pisimmän esplanadin varrella Hämeenpuistossa.

Tuki- ja palveluasumisessa ammattitaitoinen henkilökuntamme ohjaa asiakasta hänen kuntoutumisessaan kohti kokonaisvaltaista toipumista ja harjoittelemme yhdessä arjen rutiineja, omien asioiden hoitamista ja vuorovaikutustaitoja.  Rakennamme yhdessä rytmiä elämään ja tarjoamme tukea päivittäisistä askareista suoriutumiseen. Yhteisöllisen toimintamuodon tarkoituksena on luoda kannustava ja turvallinen ilmapiiri, josta on hyvä ponnistaa kohti itsenäisempää elämää.  Moniammatillinen henkilökuntamme on asiakkaiden apuna jokaisena päivänä klo 7–20.

Hämeenpuistoon haemme sinua lähihoitaja, tai sosionomi-/lähihoitaja/sairaanhoitajaopiskelija.
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista.
Eduksi katsomme EA1-koulutuksen, lääkehoidon koulutuksen, voimassa olevan Loven, hygieniapassin sekä tartuntalain §48 mukaisen rokotussuojan.

Tarjoamme sinulle:
-Täyden palkan, emme vähennä epäpätevyysvähennystä opiskelijoilta.
-Mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja olla mahdollistamassa asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistä elämää.
-Keikkatöitä aktiivisille ja motivoituneille työntekijöille opintojen ohessa ympäri vuoden.
-Treilillä työskentely antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja työskennellä sosiaalialan maineikkaalla toimijalla.
-Ammattitaitoisen, kokeneen ja motivoituneen työporukan tuen.

Odotamme sinulta:
-Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asiakas arvostaen ja yksilöllisesti.
-Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen Treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
– Arvostamme työotteessasi asiakkaan toivon ylläpitämistä, osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden arvostamista sekä omannäköisen elämän kunnioittamista.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

”Tämä on urani paras työpaikka” lue Jukka-Pekan tarina Treilillä täältä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G20.

Työaika: 2-vuorotyö

Haku päättyy su 2.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemusta ripeästi tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä saat: Yksikön esimies Pia Moijanen puh. 046 921 7912 klo 8-16 tai rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso arkisin klo 13-14 puh. 050 476 3762 juha.laakso@treili.fi

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ’’Mielenterveyspalvelut’’

Mitä vielä mietit? Lähde kesäksi mukaan tarinaan, jonka juuret juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien olemme syttyneet toisin tekemisestä.