Kesä2021-Kesäduuniin mielenterveyspalvelut, Tampere

KESÄ2021 – Kesäduuniin Treilille, mielenterveyspalvelut Tampere

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Meitä Treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan reiluun ja rentoon porukkaan. 

Haemme kesäsijaisia asumispalveluihimme mielenterveys- ja päihdepalveluihin Tampereelle kesäksi 2021. Voit olla kokenut sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme! Oleellisinta on, että olet erikoistunut tai erikoistumassa kyseiselle toimialalle. Voit ottaa yhteyttä myös mikäli olet kiinnostunut pitkäaikaisista sijaisuuksista.

Kesäsijaisuudet ajoittuvat touko-syyskuun välille ja ovat 2- tai 3-vuorotyötä.

Haastattelut on aloitettu ja osa kesäsijaisista jo palkattu. Vielä ehdit mukaan Treilin tiimiin, laita hakemusta pikaisesti tulemaan!

Kesäsijaisuuksiin haemme ensisijaisesti lähihoitajia, tai sosionomi-/lähihoitaja/sairaanhoitajaopiskelijoita. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista. Eduksi katsomme EA1-koulutuksen, lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntalain §48 mukaisen rokotussuojan. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:
-Täyden palkan, emme vähennä epäpätevyysvähennystä opiskelijoilta.
-Mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja olla mahdollistamassa asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistä elämää.
-Keikkatöitä aktiivisille ja motivoituneille työntekijöille opintojen ohessa ympäri vuoden.
-Treilillä työskentely antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja työskennellä mielenterveystyössä sosiaalialan maineikkaalla toimijalla.

Odotamme sinulta:
-Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asiakas arvostaen ja yksilöllisesti.
-Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen Treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G20.

Haku päättyy ke 3.3.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemusta ripeästi tulemaan.

Lisätietoja tehtävistä mielenterveys- ja päihdepalveluissa saat:
Toimialajohtaja Tuija Linkova-Saarinen tuija.linkova-saarinen@treili.fi
tai
rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso arkisin klo 13-14  puh. 050 476 3762 juha.laakso@treili.fi 

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ’’Mielenterveyspalvelut’’. Mainitse hakemuksessa minkälaista työtä haet ja mikä olisi sinulle sopivin ajankohta työskennellä.

Mitä vielä mietit? Lähde mukaan tarinaan, jonka juuret juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien olemme syttyneet toisin tekemisestä.

Lisätietoa Treilin mielenterveyspalveluista löydät:
Mielenterveyspalvelut