Kesä2023-Kesätöihin ikäihmisten hoivakoteihin Tampereelle

KESÄ2023 – Kesätöihin ikäihmisten hoivakoteihin Tampereelle

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen. 

Haemme kesäsijaisia hoivakoteihimme Tampereelle Kaarilaan kesäksi 2023

Voit olla kokenut sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme! Oleellisinta on, että olet erikoistunut tai erikoistumassa kyseiselle toimialalle.
Voit ottaa yhteyttä myös mikäli olet kiinnostunut pitkäaikaisista sijaisuuksista tai keikkatöistä.

Kesäsijaisuudet ajoittuvat touko-syyskuun välille ja ovat 2-3-vuorotyötä.

Kesäsijaisuuksiin haemme ensisijaisesti lähihoitajia, lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoita ja hoiva-avustajia. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten toimialasta.

Eduksi katsomme EA1-koulutuksen, lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntalain §48 mukaisen rokotussuojan. Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Täyden palkan, emme vähennä epäpätevyysvähennystä opiskelijoilta.
  • Mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja olla mahdollistamassa asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistä elämää Treilin ikäihmisten kodeissa Kaarilassa.
  • Keikkatöitä aktiivisille ja motivoituneille työntekijöille opintojen ohessa ympäri vuoden.
  • Treilillä työskentely antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja työskennellä vanhustyössä sosiaalialan maineikkaalla toimijalla.
  • Sitoutuessasi yli 2 kk työsuhteeseen tarjoamme sinulle LOVe lääkehoidon osaamisen peruskurssin, jos sitä ei ole suoritettu.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asiakas arvostaen ja yksilöllisesti.
  • Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen Treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G17-G20 työtehtävästä riippuen.
Työaika: 2-3-vuorotyö työtehtävästä riippuen

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 7.3.2023.
Kutsumme ehdokkaita yhteistyökeskusteluihin hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten tai Teams- yhteyden välityksellä.

Lisätietoa Treilin ikäihmisten asumispalveluista sekä yksiköidemme esittelyt kuvineen löydät täältä.

Kaikki ikäihmisten yksikkömme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Lisätietoja tehtävistä ikäihmisten palveluissa saat:

Lamminranta, Vaakonkatu 20, yksikön esihenkilö Liisa Reijonen, liisa.reijonen@treili.fi
Vaakon Harju, Vaakonkatu 15, yksikön vt.esihenkilö Jenni Lehtonen, jenni.lehtonen@treili.fi
OttoFanny, Kornetinkatu 1, yksikön esihenkilö Merja Ristolainen, merja.ristolainen@treili.fi

tai rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi 

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Mainitse hakemuksessa minkälaista työtä haet ja mikä olisi sinulle sopivin ajankohta työskennellä.

Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ’’Ikäihmisten palvelut”

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3