Kesä2024-kesätöihin Treilin hoivakoteihin Tampereelle

Yhteisöllinen, osallistava hoiva ja yhdessä tekeminen sekä omannäköisen elämän eläminen kuuluu arkeen ja juhlaamme, olemmehan kotona. Leivotaan yhdessä, hoidetaan puutarhaa, viikataan pyykkiä, katsellaan televisiota, nauretaan, lauletaan ja askarrellaan ja joskus surraankin yhdessä tai ihan vain ollaan kuten kotona kuuluukin. Välillä retkeillään lähistön luonnossa, grillataan isoilla pihoillamme makkaraa tai lättyjä, tai vaikkapa vuokrataan katujuna jolla huristellaan pitkin Pyynikkiä ja Pispalaa ja juodaan kakkukahvit päälle.

Sinä olet paikalla vain työvuoron kerrallaan kun taas asukkaamme ovat meillä aina, loppuelämänsä, joka on hyvä muistaa kaikessa toiminnassa meillä – me olemme koti, emme laitos. Jos asukastamme nukuttaa aamulla pitkään, silloin nukutaan, eihän tässä olla töihin enää kukonlaulun aikaan lähdössä. Jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaa sitä katsotaan keskiyöhön jos halutaan ja jos yöllä on levoton olo, hoitaja ottaa kainaloon ja rauhoittaa, sitähän varten siellä kodissa hoitajia juuri on, turvana ja apuna kun sitä tarvitaan.

Haemme kesäsijaisia hoivakoteihimme Tampereelle kesäksi 2024

Voit olla jo kokenut sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme! Oleellisinta on, että olet erikoistunut tai erikoistumassa ikäihmisten toimialalle. Toivomme sinulla olevan kokemusta tai kiinnostusta ikäihmisten toimialasta tai hoivakodissa työskentelystä.
Voit ottaa yhteyttä myös mikäli olet kiinnostunut pitkäaikaisista sijaisuuksista tai keikkatöistä.

Kesäsijaisuudet ajoittuvat touko-syyskuun välille ja ovat 2-3-vuorotyötä.

Kesäsijaisuuksiin haemme ensisijaisesti lähihoitajia, lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoita ja hoiva-avustajia.
Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten toimialasta.

Eduksi katsomme EA-koulutuksen, lääkehoidon koulutuksen sekä hygieniapassin. Edellytämme tartuntalain §48 mukaista rokotussuojaa. Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Vuoden 2024 alusta alkaen tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle:

 • E-passin 100e kaikille kesäsijaisille jotka työskentelevät Treilillä kesä-heinäkuun välisenä aikana.
 • Täyden palkan, emme vähennä epäpätevyysvähennystä opiskelijoilta.
 • Mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja olla mahdollistamassa asiakkaidemme mahdollisuutta elää omannäköistä elämää Treilin ikäihmisten kodeissa Kaarilassa.
 • Keikkatöitä aktiivisille ja motivoituneille työntekijöille opintojen ohessa ympäri vuoden.
 • Treilillä työskentely antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja työskennellä vanhustyössä sosiaalialan maineikkaalla toimijalla.
 • Sitoutuessasi yli 2 kk työsuhteeseen tarjoamme sinulle LOVe lääkehoidon osaamisen peruskurssin, jos sitä ei ole suoritettu.
 • Ilmaiset kahvit / teet / kaakaot / mehut työvuorosi ajan.
 • Mahdollisuus edulliseen työpaikkaruokailuun.

Odotamme sinulta:

 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen, inhimillisesti ja yksilöllisesti.
 • Joustavaa ja rentoa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
 • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G17-G20C työtehtävästä riippuen. Esimerkiksi lähihoitajan sijaisella G20C palkkaluokassa alle 5v. kokemuksella ilman vuorokohtaisia lisiä pohjapalkka on 2268,48e / kk.

Työaika: 2-3-vuorotyö työtehtävästä riippuen, mainitse hakemuksessa haetko kaksi- vai kolmivuorotyötä ja mikä olisi sinulle sopivin ajankohta työskennellä.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 29.2.2024.
Kutsumme ehdokkaita yhteistyökeskusteluihin hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten tai Teams- yhteyden välityksellä.

Lisätietoa Treilin hoivakodeista sekä kotiemme esittelyt kuvineen löydät täältä.

Kaikki ikäihmisten yksikkömme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Lisätietoja tehtävistä ikäihmisten palveluissa saat:

Lamminranta, Vaakonkatu 20, yksikön esihenkilö Liisa Reijonen, liisa.reijonen@treili.fi
Vaakon Harju, Vaakonkatu 15, yksikön esihenkilö Tuija Sarviharju, tuija.sarviharju@treili.fi
OttoFanny, Kornetinkatu 1, yksikön esihenkilö Merja Ristolainen, merja.ristolainen@treili.fi

tai rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laakso arkisin klo 13-14.00 puh. 050 476 3762  tai juha.laakso@treili.fi 

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.

Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ’’Ikäihmisten palvelut”

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3