KOKIKSI LAMMINRANTAAN

KOKIKSI LAMMINRANTAAN – RAKKAUDELLA RUOKAA 1-100 vuotiaille!

Lamminranta mahdollistaa sukupolvet yhdistävän ajanvieton.

Sopimusvuorisäätiö sr ja Treili Oy rakennuttivat Tampereen Epilään 50-paikkaisen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikön, jonka toiminta käynnistyi syyskuussa 2021. Samassa rakennuksessa on myös päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke päiväkodit Oy.

Uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. – Tarkoituksena on saattaa eri ikäryhmät yhteen ulkoiluissa, ruokailuissa ja juhlatilaisuuksissa. Isolla pihalla lapset pääsevät leikkimään ja hoivakodin asukkaat voivat seurata heidän puuhailujaan. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä, Treilin toimitusjohtaja Leena Lehtonen kertoo.

Upea uusi keittiömme kaipaa vahvistusta tiimiinsä emännän, kokin sekä keittiöapulaisen rinnalle.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja kokenutta kokkia

Lamminrannan uudessa keittiössä Tampereen Vaakonkadulla valmistetaan ruoka Lamminrannan ikäihmisten tehostetun palveluasumisen asukkaille, Pilke luontopäiväkoti Lamminrannan lapsille sekä Treilin mielenterveyspalveluiden asiakkaille Tampereen keskustan yksiköihin, jonne ruoka kuljetetaan lämpimänä.
Ruokaa valmistetaan arkisin noin 300 hengelle, viikonloppujen ruoka valmistetaan ennakkoon kylmävalmistuksena.

Tukenasi on Lamminrannan yksikön esimies ja keittiötyön ammattilaiset, joihin tiimisi lisäksi kuuluu muiden ikäihmisten yksiköittemme keittiöhenkilökunta.
Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Lamminrannan yksikkömme, mutta tarvittaessa sijaistat ikäihmisten yksiköidemme keittiöissä OttoFannyssa tai Vaakon Harjulla, jotka sijaitsevat Lamminrannan läheisyydessä.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon).
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle.
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn jossa on mahdollisuus vaikuttaa keittiön toimintaan yhdessä tiimin kanssa.
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen.
 • Rennon ja mukavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit.

Mitä odotamme sinulta?

 • Tehtävään sopivaa koulutusta (kokki/suurtalouskokki) sekä aikaisempaa keittiön työkokemusta.
 • Kiinnostusta ja osaamista sekä ikääntyneiden ravitsemuksesta ja sen kehittämisestä kuin monipuolisen ja laadukkaan ruoan tarjoamisesta päiväkodin alle 5-vuotiaille lapsille.
 • Arvostamme dieettikeittiökokemusta – yksikkömme keittiössä valmistetaan useita erilaisia erikoisvalioita. Ymmärrät dieettiruuan valmistuksen vastuullisuuden.
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Taitoa ja halua olla mukana kehittämässä yhdessä tiimisi kanssa uuden keittiön toimintaa ja yhteistyötä Treilin hoivakodin, Treilin mielenterveyspalveluiden sekä Pilke päiväkodin välillä.
 • Kokemusta ruokalistasuunnittelusta.
 • Kokemusta ruoka- ja tukkutilausten tekemisestä sekä omavalvonnan seurannasta.
 • Itseohjautuvaa ratkaisukeskeistä työotetta.

Lisätietoa Treilin ikäihmisten asumispalveluista löydät täältä.

Lamminrannasta löydät lisätietoa kuvineen täältä.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: päivätyö- arkisin klo 6-16 välillä päivästä riippuen,  tulevaisuudessa mahdollisesti työaika ma-la välillä.

Lisätietoa saat Lamminrannan yksikön esimieheltä Liisa Reijoselta ensisijaisesti sähköpostitse liisa.reijonen@treili.fi ja 3.1.2022 lähtien rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puhelimitse arkisin klo 13-15 välillä 050 476 3762 tai sähköpostitse juha.laakso@treili.fi

Hakuaika päättyy 9.1.2022.
Työ alkaa helmikuussa 2022 / sopimuksen mukaan.

Haku tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeesta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.