LÄHIHOITAJA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUIHIN ITÄ-TAMPEREELLE

HAEMME LÄHIHOITAJAA IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUIHIN AITTATANHUAN YKSIKKÖÖMME ITÄ-TAMPEREELLE

Kun kotona asuminen ei enää muistisairaudesta johtuen onnistu, Treili auttaa.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Tampereella ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa ikäihmisten asumispalveluihimme Tampereelle, AittaTanhuan yksikköömme Itä-Tampereelle Takahuhtiin, rauhalliselle Pappilan asuinalueelle.

AittaTanhuassa on tasainen ja turvallinen piha sekä isot terassit, joissa voidaan ruokailla koko porukalla, marjapensaiden ja puiden katveessa. AittaTanhuassa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa.

Treilin ikäihmisten palveluista lisätietoa löydät täältä.

Mitä tarjoamme:
-Laajan ja erittäin kattavan hyvinvointiturvan – työterveyspalvelun ja sairausturvavakuutuksen
-ePassin
-Ryhmätyönohjaukset
-EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle, jos sitä ei työtä aloittaessa ole
-Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
-Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
-Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Mitä odotamme sinulta?
-Sote-alan perustutkintoa (lähihoitaja)
-Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen ja yksilöllisesti
-Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
-Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
-Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G20.
Työaika: 3-vuorotyö

Lisätietoja tehtävistä saat rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta juha.laakso@treili.fi / puh. 050 476 3762 arkisin klo 13-14 välillä tai sähköpostitse toimialajohtaja Elina Häivälältä elina.haivala@treili.fi

Hakuaika päättyy 8.2.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta tulemaan pikaisesti.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä.
Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa!

AittaTanhua