Lähihoitaja ikäihmisten asumispalveluihin Vaakon harjulle

Kun kotona asuminen ei enää muistisairaudesta johtuen onnistu, Treili auttaa.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

LÄHIHOITAJA, haluamme sinut tiimiimme –
VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN VAAKON HARJULLE 

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Tampereen Kaarilassa Vaakonkadulla. Vaakon Harjulla on suuri viihtyisä piha Treilin Sinisen talon kupeessa, jossa kesäisin ovet ovat aina auki ja muistisairaat asukkaamme voivat ulkoilla omaan tahtiinsa päivän mittaan. Suurella aidatulla piha-alueella grillataan, hoidetaan puutarhaa sekä nautitaan ulkoilmasta sekä toisten seurasta.
Sisustus on suun­ni­tel­tu yhdessä asuk­kai­den kanssa huo­mioi­den eri­tyi­ses­ti muis­tiys­tä­väl­li­syys.
Si­sus­tuse­le­ment­tei­nä on käy­tet­ty mm. kirk­kai­ta, sel­kei­tä värejä sekä muis­to­ja he­rät­te­le­viä kau­nii­ta tauluja ja mai­se­ma­ta­pet­te­ja muun muassa Tampere-aiheisilla valokuvilla.
Vaakon Har­julla asuu 48 ikäihmistä neljässä tuvassa.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin ( kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit e-passilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon ).
 • Ryhmätyönohjaukset.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle.
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen.
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen.
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla.
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (lähihoitajatasoista lääkeosaamista) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen ja yksilöllisesti.
 • Joustavaa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
 • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20
Työaika: 3-vuorotyö

Lisätietoa Treilin ikäihmisten palveluista löydät täältä.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762 arkisin klo 13-14 välillä tai Vaakon harjun yksikön esimieheltä Nelli Rajala- Rahkolta arkisin klo 10-14 välillä 044 491 0728 tai nelli.rajala-rahko@treili.fi

Hakuaika päättyy tiistaina 10.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa.