LÄHIHOITAJA MIELENTERVEYSPALVELUIHIN KOULUKADULLE

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Välillä elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan apua arjesta selviytymiseen. Me Treilillä autamme asiakkaitamme kohti sujuvampaa arkea. Tarjoamme mielenterveyspalveluita henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja neuvontaa esimerkiksi asumiseen, elämänhallintaan, sosiaaliseen ympäristöön kiinnittymiseen ja riippuvuuksien hallintaan. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

HAEMME KAHTA LÄHIHOITAJAA VAKITUISIIN TYÖSUHTEISIIN MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUIHIN TAMPEREELLE KOULUKADULLE

Ohjaajat työskentelevät Kaarnassa ja Rampissa Koulukadulla ja ovat mielenterveys- ja/tai päihdeasiakkaan apuna ympäri vuorokauden.

Kaarna on tehostetun palveluasumisen yksikkö varttuneemmille mielenterveys- ja/tai päihdeasiakkaille. Se sijaitsee Tampereen Koulukadulla, lähellä keskustaa, sekä hyviä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Yksikössä on osittain esteettömät tilat, jotka mahdollistavat tarvittaessa liikkumisen myös apuvälineiden kanssa. ​Koska asiakaskunta on jo varttuneempaa, perushoidon osuus painottuu arjen työssä. Kaarnassa on 20 asiakaspaikkaa.

Ramppi on tehostetun palveluasumisen yksikkö, mielenterveys- ja/tai päihdepalveluita tarvitseville, nuorille aikuisille (18-35 -vuotiaille). Se sijaitsee Tampereen Koulukadulla, lähellä keskustaa sekä hyviä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Rampissa on 16 asukaspaikkaa.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • Ryhmätyönohjaukset
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn erlaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoito-/kuntoutustyön eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan koulutusta – lähihoitaja (ensisijaisesti toivomme, että olet suuntautunut mielenterveys- ja päihdetyöhön)
 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asiakas arvostaen ja yksilöllisesti.
 • Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Eduksi luemme Nepsy-osaamisen.
 • Turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Arvostamme työotteessasi asiakkaan toivon ylläpitämistä, osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden arvostamista sekä omannäköisen elämän kunnioittamista.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: jaksotyö, 3-vuorotyö

Lisätietoja tehtävistä saat puhelimitse yksikön esimieheltä Katja Kiiskiltä arkisin klo 12.-12.30 puh. 044 747 1619  tai rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta arkisin klo 13-14.00 puh. 050 476 3762, juha.laakso@treili.fi

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Treilissä täältä.

Kaarnasta löydät lisätietoa täältä. 
Rampista löydät lisätietoa täältä.

Hakuaika päättyy 20.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan syttymään toisin tekemisestä!

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ”Haen ’Mielenterveyspalveluihin”