Lähihoitaja – ohjaajaksi Lamminrannan upeaan hoivakotiin

LÄHIHOITAJA – haluamme sinut tiimiimme luomaan uutta!
Vakituiseen työsuhteeseen Lamminrantaan.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa.
Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä.
Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

OHJAAJAKSI UUTEEN JA UPEAAN LAMMINRANTAAN VAAKONKADULLE
-Lamminranta mahdollistaa sukupolvien yhteisen ajanvieton-

Haemme Lamminrannan syyskuun lopussa 2021 avattuun uuteen kotiimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy.

Lamminrannan uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.

Kaikessa suunnittelussa on huomioitu miten henkilöstö pystyisi toteuttamaan työtään Lamminrannassa niin, että tilat olisivat toimivat ja turvalliset asukkaille ja henkilökunnalle, pieniä yksityiskohtia myöten. Työntekijöiden työskentelyä helpottavat ratkaisut edesauttavat työhyvinvointia. Esimerkkeinä mainittakoon mm. asukkaiden vuorokausirytmiä mukaileva valaistus, siirrettävä iso kosketusnäyttö, sekä suurtalouskeittiö, joista ruoka tulee tupiin sekä päiväkotiin.

Lamminrannasta lyödät lisätietoa täältä.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin ( kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit e-passilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon ).
 • Ryhmätyönohjaukset.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle.
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen.
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen.
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla.
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (lähihoitajatasoista lääkeosaamista) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen ja yksilöllisesti.
 • Joustavaa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
 • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä on 2062,68-2319,31e riippuen kokemusvuosista.
Työaika: 3-vuorotyö

Lisätietoa Treilin ikäihmisten palveluista löydät täältä.

Muistisairaita hoitava Terhi – ”Jokainen kohtaaminen merkitsee”

Meillä Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus, joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762 tai sähköpostitse Lamminrannan yksikön esimieheltä Liisa Reijoselta liisa.reijonen@treili.fi

Hakuaika päättyy 31.05.2022. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Lamminrannassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa.