LAITOSHUOLTAJA HOIVAKOTEIHIMME KAARILAAN

LAITOSHUOLTAJA / puhtauspalvelualan ammattilainen HOIVAKOTEIHIMME TAMPEREEN KAARILAAN

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Haemme MÄÄRÄAIKAISEEN työsuhteeseen 31.12.2022 SAAKKA laitoshuoltajaa / siivoojaa hoivakoteihimme Tampereen Kaarilaan

Vastuullesi kuuluu muun muassa tupien siivous, pyykkihuollossa ja keittiötehtävissä avustaminen tuvissa, vuodehuolto sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen hoivakodissamme Kaarilassa.
Hallitset puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Sinulla on EA1-koulutus, hygieniapassi ja tartuntalain 48§ ja 48§a mukainen rokotussuoja. Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulla on vastuullinen ja itsenäinen työskentelyote. Edellytämme riittävää suomen kielen taitoa.

Työskentelet syyskuun loppuun saakka Lamminrannan hoivakodissamme osoitteessa Vaakonkatu 20. Lokakuun alusta vuoden loppuun siirryt Vaakon Harjun hoivakotiimme parin sadan metrin päähän osoitteeseen Vaakonkatu 15.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi laitoshuoltaja tai sinulla on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Lue lisää Treilin ikäihmisten asumispalveluista tästä.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G17
Palkkahaitari kokemuksestasi riippuen on 1981,44e – 2219,44e / kk.
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena, kuuden viikon listalla mahdollisesti 2 lauantaivuoroa

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Treilissä tästä. 

Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy. Lamminrannan uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Tampereen Kaarilassa. Suuri, aidattu piha Treilin Sinisen Talon kupeessa mahdollistaa turvallisen ulkoilun pihapiirissä aina asukkaan niin halutessaan, sillä pidämme kesäisin ulko-ovet avoinna. Pihalla grillaamme, hoidamme puutarhaa ja pelaamme pihapelejä ulkoilmasta sekä toistemme seurasta nauttien. Kodin Sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja Tampere-aiheisia maisematapetteja.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762,  juha.laakso@treili.fi

Hakuaika päättyy 31.05.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Lamminrannassa tai Vaakon Harjulla tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä!