LAITOSHUOLTAJA KAARILAAN TAMPEREELLE

LAITOSHUOLTAJA / SIIVOOJA KAARILAAN 

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Tampereella ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen tammikuun loppuun saakka laitoshuoltajaa / siivoojaa ikäihmisten asumispalveluihin Tampereelle Kaarilaan.

Vastuullesi kuuluu muun muassa tupien siivous, pyykkihuollossa avustaminen ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen ikäihmisten yksikössämme Kaarilassa. Hallitset puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön. Sinulla on EA1-koulutus, hygieniapassi ja voimassa oleva rokotussuoja.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi laitoshuoltaja tai sinulla on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää Treilin ikäihmisten asumispalveluista tästä.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä!

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.