PERHEOHJAAJA TAMPEREELLE

Treili tuo perhepalvelut nyt myös Tampereelle!

HAEMME PERHEOHJAAJAA TAMPEREELLE

Sytytkö työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa?

Treili Oy on Sopimusvuorisäätiön omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa mielenterveys- ja päihdetyön, ikäihmisten, työhyvinvoinnin ja perhetyön palveluja sekä näiden koulutus- ja kehittämispalveluja Tampereella sekä Meri-Lapin alueella.

Olemme laajentamassa palvelutoimintaamme tuoden perhepalvelut nyt myös Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Olemme tuottaneet lastensuojelun avohuollon palveluja Meri-Lapin alueella lähes neljä vuotta. Palvelutarpeen kasvaessa on luontevaa jalkauttaa palvelutoiminta myös Tampereen alueelle, jossa Treilin juuret ja päätoiminnot ovat.

Etsimme uuteen tiimiimme rautaista lastensuojelutyön ammattilaista työskentelemään lastensuojelun avohuollon tukipalveluihin, perhetyön ja/tai ammatillisen tukihenkilön tehtäviin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheissä ja sisältää itsenäistä työskentelyä, pari- ja työryhmätyöskentelyä sekä verkostotyötä. Asiakasperheet ovat lastensuojelun asiakkaita ja ohjautuvat palveluihimme kunnan sosiaalityöntekijän kautta.

Palvelutoimintamme käynnistyy alkusyksystä 2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan / elokuussa 2020.

Tarjoamme vaihtelevan työn sekä kannustavan ja innokkaan työyhteisön, jonka kanssa pääset vaikuttamaan omaan työskentelyysi sekä liittymään osaksi organisaatiomme kehitys- ja koulutusmyönteistä toimintaympäristöä. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin.

Tarjoamme;
– Laajan ja erittäin kattavan hyvinvointiturvan – työterveyspalvelun ja sairausturvavakuutuksen
– EPassin
– Ryhmätyönohjaukset
– Ison talon tarjoamat kehitys- ja koulutusmahdollisuudet
– EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle, jos sitä ei työtä aloittaessa ole.
– Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys-ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit.

Odotamme sinulta;
Kelpoisuus- ja osaamisvaatimukset tehostettua perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä tekeville henkilöille ovat:
• Vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai entinen vastaava opistoasteen tutkinto tai humanistisen alan yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto. Lisäksi tulee olla vähintään 2 vuoden kokoaikainen työkokemus (ei tarvitse olla yhtäjaksoinen kokemus) lastensuojelun palvelujen työmuodoissa. Kokemus tulee olla hankittu viimeisten kahdeksan vuoden (8) aikana.

Arvostamme nuorten ja perheiden kanssa työskentelyn lisäksi kokemusta:
• Verkostotyöskentelystä
• Neuropsykiatrisesta hoitotyöstä (ADHD, autismin kirjo)
• Iloista ja reipasta tekemisen meininkiä
• Itseohjautuvuutta
• Kykyä tarttua asioihin ja saattaa ne laadukkaasti loppuun
• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä, että yksilönä

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-20 välisenä aikana, mutta voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu Tampereen ja seutukunnan alueella. Ajokortti on välttämätön.

Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli arvokas ja merkityksellinen työ lastensuojelun parissa kiinnostaa, sekä omaat aimo annoksen innokkuutta, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Katariina Ruuth, tiistaina 21.7.klo 14-16 ja keskiviikkona 22.7. 14-16.00 välisenä aikana puh. 050 449 8000, katariina.ruuth@treili.fi

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 5.8.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan / elokuussa. Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen perhetyöhön

”Treili Oy on suomalainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, perhepalveluita sekä työhyvinvointipalveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Meidät on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Työntekijöillämme on vankka ammattitaito ja palava halu auttaa kohti sujuvampaa arkea. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä joustavampia palveluja elämän eri tilanteisiin. Inhimillinen kohtaamisen taito, yksilön arvostaminen ja työmme korkea laatu takaavat, että meillä kaikki voivat hyvin. Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr.”