Perheohjaajaksi Tampereelle

Sytytkö työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa?

HAEMME PERHEOHJAAJAA TAMPEREEN YKSIKKÖÖN

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita,  ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Meri-Lapin alueella olemme tuottaneet lastensuojelun avohuollon palveluja pian jo viiden vuoden ajan ja laajensimme toimintamme myös Pirkanmaalle kesällä 2020.

Jatkamme kasvua ja etsimmekin tiimiimme rautaista lastensuojelutyön ammattilaista työskentelemään lastensuojelun avohuollon tukipalveluihin mm.  lastensuojelun tehostettuun perhetyöhön, jälkihuollon- ja ammatillisen tukihenkilön työtehtäviin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheissä ja sisältää itsenäistä sekä työparityöskentelyä ja verkostotyötä.

Lue lisää Treilin perhepalveluista täältä.

Tarjoamme vaihtelevan työn sekä kannustavan ja innokkaan työyhteisön, jonka kanssa pääset vaikuttamaan omaan työskentelyysi sekä liittymään osaksi organisaatiomme kehitys- ja koulutusmyönteistä toimintaympäristöä.

Tarjoamme:

  • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
  • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
  • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
  • Ryhmätyönohjaukset
  • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
  • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn
  • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
  • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
  • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Odotamme sinulta:
Kelpoisuus- ja osaamisvaatimukset ovat:
• Vähintään sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto tai humanistisen alan yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto. Lisäksi tulee olla vähintään kahden vuoden työkokemusta lastensuojelun palvelujen työmuodoissa. Kokemus tulee olla hankittu viimeisten kahdeksan vuoden (8) aikana.

Arvostamme nuorten ja perheiden kanssa työskentelyn lisäksi kokemusta:
• Verkostotyöskentelystä
• Neuropsykiatrisesta hoitotyöstä (ADHD, autismin kirjo)
• Iloista ja reipasta tekemisen meininkiä
• Itseohjautuvuutta
• Kykyä tarttua asioihin ja saattaa ne laadukkaasti loppuun
• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä, että yksilönä.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7–20 välisenä aikana, mutta voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu Pirkanmaan alueella.
Ajokortti on välttämätön.

Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 § a:n rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, palkkaluokka G24, lisäksi maksamme tehtäväkohtaisen palkanlisän 100e / kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli arvokas ja merkityksellinen työ lastensuojelun parissa kiinnostaa, sekä omaat aimo annoksen innokkuutta, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, laita pikaisesti hakemusta tulemaan.

Treilistä työnantajana voit lukea lisää täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ella Vähänikkilä, arkisin 9–16 välisenä aikana puh. 0504316243/ella.vahanikkila@treili.fi

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 30.9.2022. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen perhetyöhön

Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Työntekijöillämme on vankka ammattitaito ja palava halu auttaa kohti sujuvampaa arkea. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä joustavampia palveluja elämän eri tilanteisiin. 

 

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

Vaihe 1 / 3