Sairaanhoitaja mielenterveyspalveluihin Hämeenpuistoon

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Välillä elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan apua arjesta selviytymiseen. Me Treilillä autamme asiakkaitamme kohti sujuvampaa arkea. Tarjoamme mielenterveyspalveluita henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja neuvontaa esimerkiksi asumiseen, elämänhallintaan, sosiaaliseen ympäristöön kiinnittymiseen ja riippuvuuksien hallintaan. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tuki- ja palveluasumisyksikkö Hämeenpuistoon Tampereelle. 

Hämeenpuisto on 37 asiakaspaikkainen yksikkö, joka on suunnattu mielenterveys- ja päihdepalveluja tarvitseville asiakkaille. Olet vastuussa Hämeenpuiston yksikkömme asiakkaiden lääkehoidon toteuttamisesta yhdessä muun tiimin kanssa.
Toimit yksikön esimiehen työparina. Kiinteänä osana työtäsi toimii omaohjaajuus osana laajempaa tiimiä. Oman työn suunnittelu, vastuun kantaminen ja kyky rajata työtä takaavat onnistumisesi.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • Ryhmätyönohjaukset
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä mielenterveys- ja päihdepalveluissa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä, tarvittaessa lähihoitajien ohjaamista lääke- ja sairaanhoidollisissa tehtävissä
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Asiakkaidemme kanssa sujuvan työskentelyn takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Hämeenpuiston yksikössä on sekä tukiasumisen että palveluasumisen huoneistoja mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Yksikkö sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Asiakkaan siirtyessä palveluasumisesta tukiasumiseen, hänen ei tarvitse vaihtaa asuntoa.
Yhteiset tilat valokuvatapetteineen on sisustettu viihtyisiksi ja seiniltä löytyy esimerkiksi asiakkaidemme taidetta. Yksikössämme jokainen asiakas voi elää omannäköistään elämää Pohjoismaiden pisimmän esplanadin varrella Hämeenpuistossa.

Voit tutustua lisää Hämeenpuiston yksikköömme täältä. 

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24
Työaika: Normaalityöaika, 2-vuorotyö

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Treilissä täältä.

Lisätietoa saat 10.9.2021 alkaen Juha Laaksolta p. 050 476 3762 puhelimitse ja sähköpostitse juha.laakso@treili.fi arkisin klo 13.00-14.00 välillä, sekä yksikön esimieheltä Pia Moijaselta, p. 046 9217912 pia.moijanen@treili.fi arkisin klo 12.30 – 13.00 välillä.

Hakuaika päättyy 24.09.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, viikoilla 37- 38. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen mielenterveyspalveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan syttymään toisin tekemisestä!