Sairaanhoitaja mielenterveyspalveluihin Kaarnaan koulukadulle

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Välillä elämässä tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan apua arjesta selviytymiseen. Me Treilillä autamme asiakkaitamme kohti sujuvampaa arkea. Tarjoamme mielenterveyspalveluita henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja neuvontaa esimerkiksi asumiseen, elämänhallintaan, sosiaaliseen ympäristöön kiinnittymiseen ja riippuvuuksien hallintaan. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.
Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

HAEMME SAIRAANHOITAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN MIELENTERVEYSPALVELUIHIN KAARNAAN KOULUKADULLE

Olet vastuussa Kaarnan yksikkömme asiakkaiden lääkehoidon toteuttamisesta yhdessä toisen sairaanhoitajan ja muun tiimin kanssa.  Kiinteänä osana työtäsi toimii omaohjaajuus osana laajempaa tiimiä.

Kaarna on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö ikääntyneemmille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Kaarna sijaitsee Tampereen Kaakinmaalla, lähellä keskustaa ja Pyynikin upeita ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. Myös kauppa ja terveyspalvelut ovat lähettyvillä. Kaarnassa ihmiset kohdataan yksilöinä sen mukaan, mitä he tarvitsevat – vilpittömästi asiakkaan etu edellä.

Kaarnassa työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He tarjoavat asiakkaillemme turvallisen arjen, yhteisöllisyyttä ja selkeän rakenteen päiviin. Asiakkaiden omatoimisuutta ja osallisuutta vahvistetaan erilaisin menetelmin, kuten viikoittain järjestettävien, mukavien ryhmätoimintahetkien avulla. Ohjaaja on paikalla myös yöaikaan.

Yksikössä on osittain esteettömät tilat, jotka mahdollistavat tarvittaessa liikkumisen myös apuvälineiden kanssa. ​Koska asiakaskunta on jo varttuneempaa, perushoidon osuus painottuu arjen työssä. Kaarnassa on 20 asiakaspaikkaa.

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • VARPU-työryhmän – työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
 • Osaavan työyhteisön ja esihenkilön tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista psykiatrisen kuntoutustyön eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
 • Palkitsemme sitoutumisesta Treiliin sitoutumispalkkiolla, esimerkiksi viiden vuoden työsuhteesta Treilillä palkitsemme sinut 400e ylimääräisellä kiitoksella
 • Juo niin paljon kahvia tai teetä kuin haluat – me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä mielenterveys- ja päihdepalveluissa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä, sekä lähihoitajien ohjaamista lääke- ja sairaanhoidollisissa tehtävissä
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Turvallisen asiakastyön takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24
Työaika: jaksotyöaika, 2-vuorotyö

Lisätietoja tehtävistä saat puhelimitse yksikön esihenkilöltä Katja Kiiskeltä arkisin klo 12.-12.30 puh. 044 747 1619  tai rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762, juha.laakso@treili.fi

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin ja etuihimme Treilissä täältä.

Yksiköidemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 13.4.2023. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten tai Teams- yhteyden välityksellä.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan syttymään toisin tekemisestä!

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan ”Haen ’Mielenterveyspalveluihin”

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3