Sairaanhoitaja Vaakon Harjulle vakituiseen työsuhteeseen

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa.

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten pienyhteisössä ja kohtaamisessa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Vaakon HarjuN HOIVAKOTIIN Tampereen Kaarilaan.

Vaakon Harjun 48 asukkaan koti on jaettu neljään tupaan. Olet vastuussa oman tupasi asukkaiden hoidon organisoinnista, teet yhteistyötä läheisten, lääkärin, apteekin ja muun tiimin kanssa. Vaakon Harjulla työskentelee sinun lisäksesi kolme muuta sairaanhoitajaa, joiden kanssa voit kehittää muun muassa toimintatapoja. Työhösi kuuluu myös asukkaiden perushoitoa. Oman työn suunnittelu, vastuun kantaminen ja kyky rajata työtä takaavat onnistumisesi.

Mitä odotamme sinulta?

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä, lähihoitajien ohjaamista sairaanhoidollisissa tehtävissä
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • Ryhmätyönohjaukset
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Treilissä tästä.

Vaakon Harju on viihtyisä koti muistisairaille ikäihmisille Tampereen Kaarilassa. Suuri, aidattu piha Treilin Sinisen Talon kupeessa mahdollistaa turvallisen ulkoilun pihapiirissä aina asukkaan niin halutessaan, sillä pidämme kesäisin ulko-ovet avoinna. Pihalla grillaamme, hoidamme puutarhaa ja pelaamme pihapelejä ulkoilmasta sekä toistemme seurasta nauttien.

Kodin Sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja Tampere-aiheisia maisematapetteja.

Voit tutustua Vaakon Harjuun tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena.

Lisätietoa saat rekrytointi- ja markkinointipäällikkö  Juha Laaksolta p. 050 476 3762 ja sähköpostitse juha.laakso@treili.fi, sekä sähköpostitse yksikön esimies Nelli.rajala-rahko@treili.fi

Hakuaika päättyy 25.04.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Vaakon Harjulla tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa!