Sairaanhoitaja Vaakon Harjun hoivakotiin vakituiseen työsuhteeseen

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Vaakon Harjun hoivakotiimme Tampereen Kaarilaan

Vaakon Harjun 48 asukkaan koti on jaettu neljään tupaan. Olet ensisijaisesti vastuussa oman tupasi asukkaiden hoidon organisoinnista ja lääkehoidosta sekä teet yhteistyötä läheisten, lääkärin, apteekin ja muun tiimin kanssa. Vaakon Harjulla työskentelee sinun lisäksesi kolme muuta sairaanhoitajaa, joiden kanssa voit kehittää muun muassa toimintatapoja. Työhösi kuuluu myös asukkaiden perushoitoa. Oman työn suunnittelu, vastuun kantaminen ja kyky rajata työtä takaavat onnistumisesi.

Vaakon Harjun suuri, aidattu piha Treilin Sinisen Talon kupeessa mahdollistaa turvallisen ulkoilun pihapiirissä aina asukkaan niin halutessaan, sillä pidämme kesäisin ulko-ovet avoinna. Pihalla grillaamme, hoidamme puutarhaa ja pelaamme pihapelejä ulkoilmasta sekä toistemme seurasta nauttien. Sisustus on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa huomioiden erityisesti muistiystävällisyys. Sisustuselementteinä on käytetty mm. kirkkaita, selkeitä värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja Tampere-aiheisia maisematapetteja.

Voit tutustua Vaakon Harjuun tästä.

Treilin ikäihmisten palveluiden toimialajohtaja Elina Häivälä pohtii blogissaan, miten lain vaatima 0,7-henkilöstömitoitus toteutetaan Treilillä – Ikäihmisten hoitajamitoitus 0,7 tulee joulukuussa lakisääteiseksi – miten Treili aikoo päästä tavoitteeseen jo keväällä?

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (sairaanhoitaja) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä
 • Lähihoitajien ohjaamista sairaanhoidollisissa tehtävissä
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • VARPU-työryhmän – työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
 • Osaavan työyhteisön ja esihenkilön tuen
 • Ryhmätyönohjaukset
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
 • Palkitsemme sitoutumisesta Treiliin sitoutumispalkkiolla, esimerkiksi viiden vuoden työsuhteesta Treilillä palkitsemme sinut 400e ylimääräisellä kiitoksella
 • Juo niin paljon kahvia, teetä tai kaakaota kuin haluat – me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi
 • Mahdollisuuden edulliseen ruokailuun – meillä ruokailet työvuorosi aikana edulliseen henkilökuntahintaan

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin ja Treilistä työnantajana tästä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä on 2454,04e – 2790,88e / riippuen kokemusvuosista.
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena.

Ikä on vain numero – Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille. Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus, joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta. Asenne ratkaisee.

Riittävä henkilöstömitoitus on työhyvinvointikysymys ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa asukkaiden hyvinvoinnin. Olemme tyytyväisiä sisäiseen sijaisjärjestelmäämme, jossa työvuorot suunnitellaan aina yli minimimitoituksen. Näin esimerkiksi työntekijän sairastuessa hyvä hoiva on edelleen taattu, emmekä välittömästi joudu etsimään ulkopuolista sijaista paikkaamaan tilannetta. Välillä kuitenkin tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen, niissä tilanteissa luotamme keikkarinkiimme, jossa työskentelee niin eläkkeellä olevia entisiä hoitajiamme, opiskelijoita ja huipputyyppejä jotka tulevat avuksi kun tarvetta on. Keikkatöistä Treilillä löydät lisätietoa täältä. 

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta arkisin klo 13-14 välillä puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi 
Tai sähköpostitse vt. yksikön esihenkilö Jenni Lehtoselta, jenni.lehtonen@treili.fi 

Hakuaika päättyy 16.06.2023. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Vaakon Harjulla tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa!

Sopimusvuorisäätiön muistisairaiden hoivakotitoiminta alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen. 

Yhteisöllinen, osallistava hoiva ja yhdessä tekeminen sekä omannäköisen elämän eläminen kuuluu arkeen ja juhlaamme, olemmehan kotona. Leivotaan yhdessä, hoidetaan puutarhaa, viikataan pyykkiä, katsellaan televisiota, nauretaan, lauletaan ja askarrellaan ja joskus surraankin yhdessä tai ihan vain ollaan kuten kotona kuuluukin. Välillä retkeillään lähistön luonnossa, grillataan isoilla pihoillamme makkaraa tai lättyjä, tai vaikkapa vuokrataan katujuna jolla huristellaan pitkin Pyynikkiä ja Pispalaa ja juodaan kakkukahvit päälle.

Sinä olet paikalla vain työvuoron kerrallaan kun taas asukkaamme ovat meillä aina, loppuelämänsä, joka on hyvä muistaa kaikessa toiminnassa meillä – me olemme koti, emme laitos. Jos asukastamme nukuttaa aamulla pitkään, silloin nukutaan, eihän tässä olla töihin enää kukonlaulun aikaan lähdössä. Jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaa sitä katsotaan keskiyöhön jos halutaan ja jos yöllä on levoton olo, hoitaja ottaa kainaloon ja rauhoittaa, sitähän varten siellä kodissa hoitajia juuri on, turvana ja apuna kun sitä tarvitaan.

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3