Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Lamminrannan hoivakotiin

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Lamminrannan hoivakotiimme Tampereen Kaarilaan

Lamminrannan uusi upea hoivakotimme on jaettu neljään tupaan. Olet vastuussa oman tupasi asukkaiden hoidon organisoinnista, teet yhteistyötä läheisten, lääkärin, apteekin ja muun tiimisi kanssa. Lamminrannassa työskentelee sinun lisäksesi kolme muuta sairaanhoitajaa, joiden kanssa voit muun muassa kehittää toimintatapoja. Työhösi kuuluu myös asukkaiden perushoitoa. Oman työn suunnittelu, vastuun kantaminen ja kyky rajata työtä takaavat onnistumisesi.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (sairaanhoitaja) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti
 • Itsenäistä päätöksentekokykyä, lähihoitajien ohjaamista sairaanhoidollisissa tehtävissä
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • Ryhmätyönohjaukset
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Tutustu työntekijöidemme kokemuksiin Treilissä tästä. 

Lamminranta on Sopimusvuorisäätiön sekä Treili Oy rakennuttama 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Tampereen Vaakonkadulla. Samassa rakennuksessa, Treilin neljän tuvan keskellä on päiväkoti yli 50 lapselle. Päiväkotipalvelun tuottaa Pilke Päiväkodit Oy.

Lamminrannan uusi kaksikerroksinen rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Hoitokodin tilat on jaettu neljään tupaan, joissa on kaikille yhteistä oleskelu- ja ruokailutilaa. Näissä järjestetään kaikille yhteisiä toiminnallisia hetkiä, joihin kaikki ovat tervetulleita. Piha-alueet ovat myös kaikkien yhteisessä käytössä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.

Kaikessa suunnittelussa on huomioitu miten henkilöstö pystyisi toteuttamaan työtään Lamminrannassa niin, että tilat olisivat toimivat ja turvalliset asukkaille ja henkilökunnalle, pieniä yksityiskohtia myöten. Työntekijöiden työskentelyä helpottavat ratkaisut edesauttavat työhyvinvointia.

Voit tutustua Lamminrantaan täältä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G24, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä on 2405,92-2736,16e riippuen kokemusvuosista.
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena.

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta 050 476 3762 tai sähköpostitse Lamminrannan yksikön esimieheltä Liisa Reijoselta liisa.reijonen@treili.fi

Hakuaika päättyy 31.5.2022.  Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten Lamminrannassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Meitä treililäisiä on jo yli 200, lähde mukaan rakentamaan onnellista vanhuutta treililäisten kanssa!