Sairaanhoitajia ikäihmisten asumispalveluihin

HAEMME SAIRAANHOITAJIA IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUIHIN TAMPEREELLE

Kun kotona asuminen ei enää muistisairaudesta johtuen onnistu, Treili auttaa.

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Meidät tunnetaan arvostavasta ja osallistavasta työotteesta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa kodissamme. Treili Oy on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa.

Haemme organisaatiomuutoksen sekä eläköitymisen vuoksi vakituisiin työsuhteisiin SAIRAANHOITAJIA Tampereelle, ikäihmisten tehostetun asumispalveluiden yksiköihimme.

Mitä odotamme sinulta?
-Sote-alan koulutusta (sairaanhoitaja).
-Kokemusta ja ammatillista osaamista ikäihmisten hoidosta, vastaten yhteistyöstä lääkärin kanssa.
-Halua tehdä hoitotyötä ikäihmisten parissa.
-Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen ja yksilöllisesti.
-Joustavuutta sekä rentoa otetta työhön.
-Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä, kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
-Itsenäistä päätöksentekokykyä, ohjaten lähihoitajia työssään.
-Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.
-Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä tarjoamme:
-Laajan ja erittäin kattavan hyvinvointiturvan – työterveyspalvelun ja sairausturvavakuutuksen
-ePassin
-Ryhmätyönohjaukset
-EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
-Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
-Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
-Koulutusta ja osaamisen vahvistamista hoitotyön eri osa-alueilla
-Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Treili on tullut tunnetuksi laadustaan eivätkä keikkalaiset ja haamuhoitajat kummittele työvuorolistoissa, meillä hoiva-alan ammattilaisille jää aikaa tehdä työnsä laadukkaasti ja täydellä sydämellä.

’’Treilille loppuvuonna 2019 tehdyissä valvontakäynneissä epäkohtia ei ilmennyt. Me uskomme, että käsiparien määrä, oikeanlainen osaamisrakenne ja työntekijöidemme ammatillinen asenne ratkaisevat hoivatyön laadun”, Treilin toimitusjohtaja Leena Lehtonen kertoo.

Linkki yllätystarkastukseen ikäihmisten tehostetussa asumispalvelussa.

Lisätietoa Treilin ikäihmisten asumispalveluista löydät täältä.

Tutustu Treiliin työnantajana tästä.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: Jaksotyöaika, painottuen aamuvuoroihin arkena

Lisätietoja tehtävistä saat ti 6.10.-to 8.10.2020 klo 11-12 välillä sekä maanantaista 12.10.2020 lähtien puhelimitse arkisin klo 14-15 välillä rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762, juha.laakso@treili.fi ja meilitse toimialajohtaja Elina Häivälältä elina.haivala@treili.fi

Hakuaika päättyy 25.10.2020. Haastattelut toteutetaan viikkojen 44-45 aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään joulukuun alusta. Valitsethan alla olevasta lomakkeesta oikean toimialan: Haen ikäihmisten palveluihin.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä.

”Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen sosiaalialan pioneeri, joka tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita, työhyvinvointipalveluita ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.”