Lähihoitajaksi Treilin hoivakoteihin – Nyt tulee mitta täyteen – hoitajamitoitus 0,7

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella.  Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana, esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden palvelujen perustamisessa. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Ennen vuotta 2018 meidät tunnettiin nimellä Sopimusvuori Oy. 

TREILI LAITTAA HOITAJAMITOITUKSEN HETI KUNTOON  – TULE HOITAJAKSI TREILIN HOIVAKOTEIHIN 

Tavoittelemme uutta 0,7-vahvuutta jo kevään 2023 aikana lain edellyttämän joulukuun sijaan. Henkilöstön määrä vaikuttaa merkittävästi ikäihmisten kokemaan hyvinvointiin, siksi olemme aloittaneet rekrytoimaan jo talven aikana uusia ammattiosaajia hoivakoteihimme. Näemme mitoituksen noston vaikuttavan suoraan asukkaidemme elämänlaatuun ja henkilöstömme hyvinvointiin. Ikäihmiset ovat ansainneet hyvän hoidon ja hoitajat hyvän työpaikan.

Treilin ikäihmisten palveluiden toimialajohtaja Elina Häivälä pohtii blogissaan, miten lain vaatima 0,7-henkilöstömitoitus toteutetaan Treilillä – Ikäihmisten hoitajamitoitus 0,7 tulee joulukuussa lakisääteiseksi – miten Treili aikoo päästä tavoitteeseen jo keväällä?

Mitä saat meiltä:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian hyvinvointiturvalla ja sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • VARPU-työryhmän – työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Henkilöstökyselyt- mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.
 • Osaavan työyhteisön ja esihenkilön tuen
 • Ryhmätyönohjaukset
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn ikäihmisten parissa mahdollistaen ainutlaatuisen vanhuuden toteutumisen
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit
 • Palkitsemme sitoutumisesta Treiliin sitoutumispalkkiolla, esimerkiksi viiden vuoden työsuhteesta Treilillä palkitsemme sinut 400e ylimääräisellä kiitoksella
 • Juo niin paljon kahvia, teetä tai kaakaota kuin haluat – me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi
 • Mahdollisuuden edulliseen ruokailuun – meillä ruokailet työvuorosi aikana edulliseen henkilökuntahintaan

Mitä odotamme sinulta?

 • Sote-alan tutkintoa (lähihoitajatasoista lääkeosaamista) – eduksi katsomme muistisairauksiin liittyvän koulutuksen ja kokemuksen.
 • Asiakaslähtöisyyttä ja kykyä kohdata jokainen asukas arvostaen, inhimillisesti ja yksilöllisesti.
 • Joustavaa asennetta ja intoa työn kehittämiseen.
 • Yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityöskentelytaitoja – jokainen treililäinen on rakentamassa yhteisön hyvää ilmapiiriä.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia aktiivisesti osana tiimiä kantaen vastuun omista työtehtävistä itseohjautuvasti.
 • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, EA1-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.
 • Asukkaidemme turvallisen hoidon takaamiseksi edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Treilistä työnantajana luet lisää täältä.

Muistisairaita hoitava sairaanhoitajamme Terhi, työskennellyt Treilillä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan – Jokainen kohtaaminen merkitsee.

”Äitini kuoli yllättäen syksyllä 2017. Olisin halunnut hoitaa häntä vanhana, kuten hän hoiti minua ollessani pieni. Nyt voin taata Treilin kodeissa asuville ikäihmisille sellaisen loppuelämän, jonka olisin äidilleni suonut, Parichat sanoo.” Parsa on nyt unelma-ammatissaan lähihoitajana Treilillä 

Katso videolta hoivakotimme yläilmoista käsin.

Kotiemme arkeen ja juhlaan pääset mukaan jo nyt seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES G20, kuukausipalkka ilman vuorokohtaisia lisiä on 2144,12-2365,70e / riippuen kokemusvuosista.
Työaika: 3-vuorotyö, kuuden viikon työvuorolistalla.

Kotiemme esittelyt:

OttoFanny on hiljattain remontoitu koti muistisairaille ikäihmisille Länsi-Tampereella Raholan siirtolapuutarhan välittömässä läheisyydessä. OttoFannyn erikoisuutena on kauneuspiste Helmi, jossa on kampaamovarustus. Suuri ja viihtyisä sisäpiha on kuin toinen olohuone, jossa vietetään yhdessä aikaa muun muassa grillaten ja ulkoilusta nauttien. Pihasta löytyy myös kuntopolku jossa voi vetreyttää jalkojaan vaikkapa rollaattorilenkillä. OttoFannyssa on 28 asukaspaikkaa kahdessa tuvassa. Ammattitaitoinen henkilöstö, kattava osaaminen ja apuvälineet muistisairaiden hoitoon sekä toimiva lääkäriyhteistyö tekevät OttoFannysta kuntouttavan, mutta sopivasti itsenäisen ympäristön sen asukkaille.
Kornetinkatu 1, Tampere.

Vaakon Harju on viihtyisä koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vehreässä Kaarilassa. Asukkaiden kanssa suunniteltu sisustus huomioi muistiystävällisyyden – sisustuselementteinä on kirkkaita värejä sekä muistoja herätteleviä kauniita tauluja ja tapetteja, sekä tietysti asukkaiden omia kalusteita. Vihreät puut ympäröivät pihaa, joka on kuin suojaisa pesä linnunlauluineen ja maitolaitureineen. Jokaisesta neljästä tuvasta on kulku upealle yhteiselle isolle aidatulle piha-alueella jossa hoidetaan puutarhaa, pidetään lettukestejä ja vietetään yhdessä aikaa. Nauravainen ja idearikas työryhmä huolehtii asukkaista osana yhteisöä, ilman valkotakkeja. Asukas voi osallistua arjen askareisiin omien mahdollisuuksien ja mieltymysten mukaan.
Vaakon Harjussa on 48 asukaspaikkaa.
Vaakonkatu 15, Tampere.

Lamminranta Epilässä sijaitseva kaksikerroksinen Lamminranta on suunniteltu täysin asukkaiden ja palveluiden ehdoilla. Uusi 50-paikkainen ikäihmisten koti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa. Samassa rakennuksessa toimii myös päiväkoti yli 50 lapselle – Lamminrannassa on yhteistiloja ja suuri piha, joiden tarkoituksena on saattaa lapset ja ikäihmiset yhteen niin ulkoilussa, ruokailuissa kuin juhlissa, vaikkapa nuotiokodassa grillaillen. Lamminranta on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa. Yhteiset tilat ovat toiminnallisia, ja käytössä ovat niin kampauspisteet, jalkahoitopiste, saunatilat, takkatila, viihtyisä olohuone ja kodin sydämenä keittiö ruokailutiloineen. Norjalaista kalastajakylää muistuttava kokonaisuus järvi- ja lampimaisemineen innostaa myös helppokulkuiseen ulkoilumaastoon. Värit, muodot ja selkeästi erottuvat tilat helpottavat muistisairaiden arkea ja lisäävät turvallisuutta, meillä ei ole yksitoikkoisia, pitkiä käytäviä. Valoisa Lamminranta terasseineen ja aidattuine pihoineen on paitsi viihtyisä, myös kuntouttavaa ja yhteisöllistä toimintatapaa vahvistava. Yhteistiloissa lapset voivat järjestää erilaisia esityksiä, ja asukkaat voivat olla yleisönä. Yhteisöllisyyden luo asukkaat, lapset ja henkilöstö yhdessä.
Vaakonkatu 20, Tampere.

Kaikki kotimme sijaitsevat Tampereen Kaarilassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja kaikkien yksiköidemme pihoissa on ilmaista parkkitilaa autoille.

Ikä on vain numero – Treilissä on tilaa kaikenikäisille- ja taustaisille tekijöille. Työntekijämme ovat 18-68-vuotiaita ja keikkaa tekevissä on myös yli 70-vuotiaita. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus, joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta. Asenne ratkaisee.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää hoitajan paikoista hoivakodeissamme.
Lisätietoa saat rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi

Hakuaika päättyy 17.4.2023.  Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten hoivakodeissamme Kaarilassa tai Teams- yhteyden välityksellä.

Työt alkavat vaihtelevasti huhtikuun – kesäkuun  aikana sopimuksen mukaan.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta.
Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan mihin olet hakemassa: Haen ikäihmisten palveluihin

Hoivakotitoimintamme alkoi hoivakotimme Impivaaran perustamisella vuonna 1991. Alusta saakka henkilökunnalla oli vahva usko siitä, että kodinomainen asuminen, työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentely sekä jokaisen ihmisen arvostava kohtaaminen ovat hyviä toimintatapoja muistisairaiden ihmisten kohtaamisessa ja pienyhteisössä, joka on toimintamme kulmakivi edelleen.

Sinä olet paikalla vain työvuoron kerrallaan kun taas asukkaamme ovat meillä aina, loppuelämänsä, joka on hyvä muistaa kaikessa toiminnassa meillä – me olemme koti, emme laitos. Jos asukastamme nukuttaa aamulla pitkään, silloin nukutaan, eihän tässä olla töihin enää kukonlaulun aikaan lähdössä. Jos telkkarista tulee hyvää ohjelmaa sitä katsotaan keskiyöhön jos halutaan ja jos yöllä on levoton olo, hoitaja ottaa kainaloon ja rauhoittaa, sitähän varten siellä kodissa hoitajia juuri on, turvana ja apuna kun sitä tarvitaan.

Kaikki muut Treilin avoimet työpaikat löydät täältä.

 

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

* pakollinen kenttä

Vaihe 1 / 3