Työssäoppiminen ja harjoittelu

Opiskelija, olet tervetullut Treilille

Tarjoamme työharjoittelu ja työssäoppimisen paikkoja sosiaali- ja hoiva-alan opiskelijoille Tampereella. Kun opintoja on riittävästi, olet tervetullut meille myös sijaisuuksiin.

Yhteistyötä teemme eri oppilaitosten kanssa muun muassa yritysvierailujen ja opiskelijaprojektien muodossa. Meillä on mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen.

Kysy lisää opiskelijoiden harjoittelupaikoista ikäihmisten palveluissa sekä mielenterveyspalveluissa rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta, juha.laakso@treili.fi , puh. 050 476 3762 tai suoraan yksiköidemme esimiehiltä.

Treilistä työnantajana löydät lisätietoa täältä. 

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Treili Oy

Treili Oy on suomalainen, säätiöpohjainen yhteiskunnallinen yritys ja sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä perhetyön palveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970, josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana.

Treili Oy:n omistaa Sopimusvuorisäätiö sr. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Juha Laakso

Avoin hakemus

Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, jonka jälkeen hakijoiden henkilötiedot poistetaan järjestelmistämme.

Vaihe 1 / 3