YKSIKÖN ESIMIES PERHEPALVELUIHIN TAMPEREELLE

Sytytkö työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa?

HAEMME YKSIKÖN ESIMIESTÄ PERHEPALVELUIHIN TAMPEREELLE

Sopimusvuorisäätiön omistama Treili Oy on suomalainen, yhteiskunnallinen yritys, joka toimii Pirkanmaalla ja Meri-Lapin alueella. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita,  ja perhetyön palveluita sekä kaikkien näiden koulutus- ja kehittämispalveluita. Juuremme juontavat jo vuoteen 1970 josta lähtien meidät on tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.

Treilin perhepalveluiden palvelut Pirkanmaan alueella ovat tehostettu perhetyö, perhetyö, ammatillinen tukihenkilötoiminta, jälkihuolto sekä tuetut – ja valvotut tapaamiset.
Lue lisää Treilin perhepalveluista täältä.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme ensisijaisesti ylempää korkeakoulututkintoa esim. sosionomi tai sairaanhoitaja (YAMK). Lisäksi edellytämme haettavan toimialan tuntemusta sekä kokemusta esimiestyöstä vähintään kolmen vuoden ajalta.
Valitulla henkilöllä tulee olla koulutuksellinen ja ammatillinen pätevyys toimia yksikön toiminnasta vastaavana henkilönä, mutta ennen kaikkea lähiesimiehiltä edellytetään seuraavia ominaisuuksia:

 • intohimo ja palo esimiestyöhön ja johtamiseen
 • tahto sitoutua Treilin johtamiskulttuuriin
 • kyky tehdä päätöksiä organisaation näkökulmasta
 • taloudellista osaamista

Lähiesimiestyön lisäksi tehtäviin kuuluu kokonaisvastuu oman yksikön toiminnasta, kuten mm. vastuu asiakastyöstä ja optimaalisista henkilöstöresursseista, tietosuojasta ja -turvasta, omavalvontasuunnitelmasta, taloudesta, kehittämisestä jne. Tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden esimiesten, henkilöstöhallinnon ja toimialajohtajien kesken.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Pidämme omistamme huolta – olemme vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella työterveyspalvelun lisäksi, jonka ansiosta pääset tarpeen mukaan erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta
 • Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.
 • ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi – kyllä, voit ePassilla maksaa vaikkapa hieronnan tai hammashuollon)
 • Ryhmätyönohjaukset
 • EA-koulutus- ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle
 • Motivoivat työtehtävät sekä merkityksellisen työn
 • Osaavan työyhteisön ja esimiehen tuen
 • Koulutusta ja osaamisen vahvistamista eri osa-alueilla
 • Rennon ja osaavan työporukan, jonka yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit

Mikäli koet esimiestehtävän omaksesi ja haluat olla mukana kehittämässä työyhteisöä sekä laadukkaita sosiaalipalveluita, laita hakemus tulemaan ti 14.12.2021 mennessä.

Palkkaus: sopimuspalkka, yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työaika: kokoaikainen työ. Työ koostuu 50 % hallinnollisesta osuudesta sekä 50 % asiakastyöstä, yleistyöaika. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7–20 välisenä aikana, mutta voi sisältää myös viikonlopputyötä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu Pirkanmaan alueella.
Ajokortti on välttämätön.

Tutustu Treiliin työnantajana täältä.

Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse: perhepalvelut Ella Vähänikkilä,  ella.vahanikkila@treili.fi  tai toimitusjohtaja Leena Lehtonen, leena.lehtonen@treili.fi
Tiedustelut puhelimitse arkisin Ella Vähänikkilältä klo 12.00 – 14 välillä.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 14.12.2021. Kutsumme hakijoita yhteistyökeskusteluihin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteistyökeskustelut pidetään kasvotusten tai Teams- yhteyden välityksellä.
Työ alkaa viimeistään 1.2.2022.

Hakeminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan: Haen perhetyöhön

Valitun tulee esittää ennen työn vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Sytymme toisin tekemisestä!