Tehostettu palveluasuminen ikäihmisille

Tarjoamme tehostettua palveluasumista muistisairaille ikäihmisille Tampereella.

Ympärivuorokautisessa asumispalvelussamme ikäihminen voi osallistua kodin askareisiin ja ryhmätoimintaan oman toimintakykynsä ja toiveidensa mukaan. Henkilökuntamme soveltaa työssään arvostavaa ja osallistavaa työotetta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Kaikissa kodeissamme on mahdollisuus ulkoiluun omissa viihtyisissä ja turvallisissa pihoissa.

Miten tehostettu palveluasuminen toimii?

Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa Treilin kodissa. Jokainen Treilin kotiin muuttava ikäihminen saa ympärivuorokautisen avun lisäksi omahoitajan, joka tutustuu asukkaan elämän tärkeisiin asioihin ja tapoihin yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa. Omaiset ja ystävät ovat tervetulleita vierailemaan milloin tahansa. He voivat osallistua läheisensä hoitoon esimerkiksi öitä valvoen erityisesti läheisensä elämän viimeisessä vaiheessa saattohoidossa.

Tehostetun palveluasumisen asukkaaksi

Alla voit tutustua Tampereella sijaitseviin tehostetun asumispalvelun yksiköihimme.

Asukkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä oman alueen kotihoitoon tai hoitavan tahon sosiaalityöntekijään. Mikäli omaisenne ei ole minkään palvelun piirissä, Kotitori ja kotihoidon asiakasohjausyksikkö ovat ensimmäisiä tahoja, joista voit kysyä palveluasumisesta:

Kotitori-palvelupiste
Kotihoidon asiakasohjaajien yhteystiedot

Palveluihimme voi hakeutua myös mm. Tampereen kaupungin palvelusetelillä, kotikuntamuuttajana tai itse maksavana asiakkaana. Tiedustele vapaita paikkoja!

Ota yhteyttä, niin neuvomme lisää asukkaaksi hakeutumisesta.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita ihmeessä meille!
046 923 3827
info@treili.fi