ympärivuorokautinen palveluasuminen ikäihmisille

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista muistisairaille ikäihmisille Tampereella. Ympärivuorokautisessa asumispalvelussamme ikäihminen voi osallistua kodin askareisiin ja ryhmätoimintaan oman toimintakykynsä ja toiveidensa mukaan. Henkilökuntamme soveltaa työssään arvostavaa ja osallistavaa työotetta, jossa muistisairaan ikäihmisen tunteet kohdataan kuunnellen, hyväksyen ja kunnioittaen. Kaikissa kodeissamme on mahdollisuus ulkoiluun omissa viihtyisissä ja turvallisissa pihoissa.

Ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavat kodit

Lamminranta

Lamminranta on muistisairaiden ehdoilla suunniteltu värikäs ja eloisa ympärivuorokautista hoivaa tarjoava koti Tampereen Epilässä. Päiväkoti ja upea piha rikastuttavat ikäihmisten arkea.

Ikäihmisten palvelut

 • Vaakonkatu 20, 33270 Tampere
 • 50 Paikkaa

Vaakon Harju

Vaakon Harju on viihtyisä ja lämminhenkinen koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vehreässä Tampereen Kaarilassa. Upea piha ja paljon ryhmiä sekä virkistystoimintaa.

Ikäihmisten palvelut

 • Vaakonkatu 15, 33270 Tampere
 • 48 Paikkaa

OttoFanny

OttoFanny on viihtyisä, sopivasti itsenäinen ja turvallinen koti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville Länsi-Tampereella, Raholan siirtolapuutarhan vieressä.

Ikäihmisten palvelut

 • Kornetinkatu 1, 33300 Tampere
 • 28 Paikkaa

Miten ympärivuorokautinen palveluasuminen toimii?

Asukkaanamme ikäihminen voi jatkaa omaa, tuttua elämäntapaansa Treilin kodissa. Jokainen Treilin kotiin muuttava ikäihminen saa ympärivuorokautisen avun lisäksi omahoitajan, joka tutustuu asukkaan elämän tärkeisiin asioihin ja tapoihin yhdessä asukkaan ja hänen omaistensa kanssa.

Omaiset ja ystävät ovat tervetulleita vierailemaan milloin tahansa. He voivat osallistua läheisensä hoitoon esimerkiksi öitä valvoen erityisesti läheisensä elämän viimeisessä vaiheessa saattohoidossa.

Näin ohjaudut palveluun

 • 1

  Ota yhteyttä oman alueen kotihoitoon tai hoitavan tahon sosiaalityöntekijään

 • 2

  Mikäli läheisesi ei vielä ole minkään palvelun piirissä, voit kysyä lisää palveluasumisesta Kotitorista tai kotihoidon asiakasohjausyksiköstä

 • 3

  Palveluun voi hakeutua myös mm. Tampereen kaupungin palvelusetelillä, kotikuntamuuttajana tai itse maksavana asiakkaana

Lisätietoa ikäihmisille suunnatuista palveluistamme

Treilillä on aina tilaa hyville osaajille

Meillä on hyvä olla töissä. Kun teet jotain mistä pidät, pääset loistamaan. Olit sitten kiinnostunut keikkatöistä mielenterveyspalveluissa tai ikäihmisten asumispalveluista, ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä siitä, mitä toiveita sinulla on, ja mitä voimme tarjota. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae mukaan!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätäthän yhteystietosi, jos haluat että otamme sinuun yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, voit myös soittaa numeroon 046 923 3827 (arkisin klo 10-14).

* pakollinen kenttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.