Sytymme toisin tekemisestä

Treili Oy on suomalainen sosiaalialan pioneeri. Tarjoamme mielenterveyspalveluita, ikäihmisten palveluita, ja perhepalveluita. Treilin omistaa Sopimusvuorisäätiö. Meidät on aina tunnettu kantaaottavana muutoksen mahdollistajana ja totuttujen tapojen tuulettajana. Esimerkiksi muistisairaiden hoidossa olemme toimineet edelläkävijänä kodikkaiden asumispalveluiden perustamisessa.

Treilin omavalvontaohjelma

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki kertoo siitä, että Treili Oy tuottaa liiketoiminnallaan yhteiskunnallista hyvää. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen. Lue lisää

Ammattilaiset apuna elämän polulla

Työntekijöillämme on vankka ammattitaito ja palava halu auttaa kohti sujuvampaa arkea. Kehitämme jatkuvasti uusia, entistä joustavampia palveluja elämän eri tilanteisiin. Asiakastyössä yhdistyvät inhimillinen kohtaaminen, itsemääräämisoikeus ja Treilin arvojen mukainen palvelun laatu.

Treili nimenä kuvaa paitsi jokaisen henkilökohtaista polkua tai reittiä eteenpäin (engl. trail), myös yhteistä tietä, jota kuljetaan ja joka on muodostunut sitä aiemmin kulkeneiden askelista. Nimen alkuosa viittaa Tampereeseen, josta Treili on lähtöisin.

Keskiarvo asiakkaidemme antamista arvioista palvelun kokonaislaadulle on
4,3 / 5

1970

Sopimusvuori ry perustetaan

Sopimusvuori ry:n ensimmäinen kuntoutuskoti Sininen talo on samalla Treilin kivijalka – toimintamme ja yksiköidemme juuret juontavat yli 50 vuoden taakse. 

1979

Säätiön toiminta alkaa

Olemme alusta saakka uskoneet kodinomaisen asumisen sekä työntekijöiden ja asukkaiden yhdessä työskentelemisen voimaan.

1991

Ensimmäinen koti muistisairaille

Muistisairaiden ihmisten parissa toimiessa uskomme jokaisen ihmisen arvostavaan kohtaamiseen. Kodikkaat pienyksiköt ovat edelleen toimintamme perusta.

2007

Sopimusvuori Oy perustetaan

Kaiken toiminnan kantava ajatus on edistää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia erityisesti mielenterveyden näkökulmasta.

2016

Perhepalvelut aloittavat Meri-Lapissa

Meri-Lapin alueella ilmeni tarvetta perhepalveluiden järjestämiseksi. Kaksi perhetyöntekijää ottaa yhteyttä Sopimusvuori Oy:n toimitusjohtajaan.

Yhteistyön rakentaminen alkaa, ja vuonna 2016 perustetaan ensimmäinen perhetyön yksikkö Tornioon. Yksikön toiminta käynnistyy tammikuussa 2017.

2018

Brändiuudistus tuo Treilin nimeksi

Treili nimenä kuvaa jokaisen henkilökohtaista polkua tai reittiä eteenpäin (engl. trail), ja yhteistä tietä, joka on muodostunut aiemmin kulkeneiden askelista. Nimen alkuosa viittaa Tampereeseen.

2022

Rohkea suunnannäyttäjä

Vuonna 2022 Treili Oy tuottaa asumispalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä ikäihmisille ja perhepalveluita Pirkanmaalla sekä Meri-Lapin alueella.

Jatkamme alan suunnannäyttäjänä, ja kehitämme tulevaisuudessakin palveluita yhteiskunnan tarpeiden mukaan.

Vastuullisuus Treilillä

Treili on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita ja toimimaan kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Meille vastuullisuus merkitsee ennen kaikkea strategiamme mukaista tavoitetta: Meillä kaikki voivat hyvin. Vastuullisuus kulkee käsi kädessä inhimillisen kohtaamisen taidon, yksilön arvostamisen ja korkean laadun kanssa. Haluamme omalta osaltamme pitää huolta yhteiskuntamme jäsenistä.

Perhepalvelut

Perhetyön avulla tuetaan ja vahvistetaan perheen jo olemassa olevia voimavaroja. Treilin perhetyö auttaa monenlaisia perheitä arjen iloissa ja huolissa.

Miksi Treili?

Arvomme ovat arvostus, rohkeus, toivo ja luottamus. Näin ne näkyvät päivittäisessä työssämme:

 • Työmme korkea laatu

  Työntekijöillämme on vankka ammattitaito ja palava halu auttaa kohti sujuvampaa arkea.

 • Yksilön arvostaminen

  Meillä jokainen saa elää omannäkoistä elämää omilla vahvuuksillaan.

 • Inhimillisen kohtaamisen taito

  Kohtaamme ihmiset ihmisinä, ja meillä on taito kuulla ja olla läsnä.

 • Uudistumishalu

  Kehitämme rohkeasti uusia, entistä joustavampia palveluja elämän eri tilanteisiin.

Hallitus

Leevi Häikiö

 • puheenjohtaja

Anna Lehtisalo

 • jäsen

Pirjo Virtanen

 • jäsen

Pia Pursiainen

 • jäsen

Lassi Calonius

 • jäsen

Leena Lehtonen

 • toimitusjohtaja (kutsuttuna)

Johtoryhmä

Leena Lehtonen

Marika Janhunen

Maija Mäkelä

Tuija Linkova-Saarinen

Elina Häivälä

Ella Vähänikkilä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Jätäthän yhteystietosi, jos haluat että otamme sinuun yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, voit myös soittaa numeroon 046 923 3827 (arkisin klo 10-14).

* pakollinen kenttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.