treili tuottaa yhteiskunnallista hyvää

Treili on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita ja toimimaan kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Meille vastuullisuus merkitsee ennen kaikkea strategiamme mukaista tavoitetta: Meillä kaikki voivat hyvin. Vastuullisuus kulkee käsi kädessä arvojemme kanssa: inhimillinen kohtaamisen taito, yksilön arvostaminen, työmme korkea laatu ja uudistumishalu. Haluamme omalta osaltamme pitää huolta yhteiskuntamme jäsenistä.

Palveluiden asiakaslähtöisyys ja ihmisoikeudet

Kehitämme jatkuvasti uusia palveluja elämän eri tilanteisiin. Asiakastyössä yhdistyvät inhimillinen kohtaaminen, itsemääräämisoikeus ja Treilin arvojen mukainen palvelu. Myös palvelujen sijainti tukee asiakkaidemme arkea – esimerkiksi Kombo-yksikössä asuntoa ei tarvitse vaihtaa palveluasumisesta tukiasumiseen siirryttäessä. Lamminranta puolestaan yhdistää innovatiivisesti ikäihmisten hoivan samassa rakennuksessa toimivan lasten päiväkodin kanssa.

|

Realistinen hinnoittelu ylläpitää laatua

Olemme Sopimusvuorisäätiön omistama yhteiskunnallinen yritys. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin, palveluidemme kehittämiseen ja investointeihin, kuten uusien yksiköiden rakentamiseen. Viranomaismääräysten ja lainsäädännön noudattaminen on meille itsestäänselvyys – realistisen hinnoittelun avulla voimme esimerkiksi työllistää riittävän määrän henkilökuntaa säilyttääksemme korkean palvelun laadun.

Kestävä kehitys ja taloudellinen vastuu

Kasvumme ja kehityksemme perustuu taitoon lukea yhteiskunnassa ilmeneviä, ajassa olevia tarpeita. Haluamme olla osa kaupunkikehittämistä isossa kuvassa. Tampereella rakentamamme yksiköt tukevat kaupungin fyysistä ja sosiaalista infrastruktuuria sekä palveluiden saavutettavuutta hyvän sijainnin ansiosta. Suomalaisen työn tukeminen on meille tärkeää. Hankinnoissa pyrimme aina löytämään kotimaisen ja paikallisen ratkaisun.

Työelämän laadun kehittäminen

 • QWL-indeksi

  Mittaamme henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa. QWL-kyselyssä (Quality of Working Life) huomioidaan työhyvinvointia tukevat ja motivoivat tekijät sekä kuormitustekijät.

 • Työvuorosuunnittelu

  Treili käyttää automatisoitua työvuorosuunnittelua, jotta esihenkilöiden aikaa ja osaamista voidaan käyttää henkilöstön hyvinvointia lisääviin asioihin. Lisäksi tekoäly hyödyntävä työvoiman hallinta takaa henkilöstömitoitukset, voimassa olevat pätevyydet vuoroissa sekä asiakasturvallisuuden.

 • Varpu-työryhmä

  Työryhmä merkitsee varhaisen puuttumisen toimintaa työolojen kehittämiseksi yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Yhteistoimintaa toteutetaan aktiivisesti säännöllisellä, avoimella vuoropuhelulla. Varpu-työryhmä koostuu viidestä työnantajan ja viidestä työntekijän edustajasta.

 • Työsuhde-edut

  Treili tarjoaa työntekijöilleen vakuutuspohjaisen työterveyshuollon sekä tapaturmavakuutuksen. Lisäksi käytössämme ovat henkilöstön palkitsemismenetelmät, ePassi, kouluttautuminen, johtamiskulttuurin kehittäminen sekä Tyky- ja Tyhypäivät.

Whistleblowing-kanava

Edistääksemme avointa, läpinäkyvää ja turvallista toimintakulttuuria, olemme ottaneet käyttöön First Whistle -ilmoituskanavan. Kanavalla voit tehdä luottamuksellisen ilmoituksen, jos epäilet mahdollista väärinkäytöstä tai toimintaperiaatteiden rikkomista. Otamme asian sisäiseen käsittelyyn. Huomioithan, että ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteen antamiseen, reklamointiin, tai henkilöstöhallintoon liittyviin asioihin.

Megafoni

Treili ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia

Vastuullisen toiminnan kautta Treili on lunastanut paikkansa yhteiskunnallisena yrityksenä. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on osoitus siitä, että tuotamme liiketoiminnallamme yhteiskunnallista hyvää, ratkomme yhteiskunnallisia ongelmia ja toimimme kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Liikevoittomme käytetään asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointiin sekä palveluidemme kehittämiseen.