MEillä on hyvä olla töissä

Kun teet jotain mistä pidät, pääset loistamaan. Treilin arvot toivo, rohkeus, arvostus ja luottamus eivät ole vain sanahelinää. Arvot näkyvät konkreettisina tekoina, avoimena vuoropuheluna, tasapuolisena kohteluna ja joustavuutena niin henkilökuntaa, asiakkaita kuin asukkaitamme kohtaan. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae mukaan!

Treili työnantajana

Minkälaisesta työstä sinä haaveilet? Työ vie ison osan elämästä, joten sitä ei kannata tehdä väärässä paikassa. Meidän molempien etu on, että olemme toisillemme oikea valinta. Olit sitten kiinnostunut vakituisesta, määräaikaisesta, osa-aikaisesta tai keikkatyöstä, ota yhteyttä. Etsimme tekijöitä mielenterveys- ja ikäihmisten asumispalveluihin.

Keskustellaan yhdessä siitä, mitä toiveita sinulla on, ja mitä voimme tarjota. Tilanteen mukaan voimme sopia myös palkallisesta tutustumisvuorosta, ja tehdä päätöksen työsuhteesta vasta sen jälkeen. Lisätietoa Treilin uramahdollisuuksista saat rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta.

Lisätuloja sijaisuuksista ja keikkatöistä

Olet sitten opiskelija, eläkkeellä tai kaipaat muuten vain lisätuloja vaikkapa oman työsi oheen, meillä on sinulle töitä. Etsimme lähihoitajia sekä lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoita keikkatöihin ja sijaisuuksiin hoivakoteihimme sekä mielenterveyspalveluihimme.

Treilin kokeneet ammattilaiset toimivat tukenasi – asukkaidemme hyvinvointi ja riittävä määrä henkilökuntaa ovat meille ykkösasia. Meillä on toimiva sijaisjärjestelmämme, mutta toisinaan tarvitsemme lisäkäsiä. Kysy yksittäisiä vuoroja tai pidempiä sijaisuuksia! 

Kesä on asenne – haku auki ympäri vuoden

Varmista kesätyöpaikka ajoissa! Meille voit hakea kesälomakauden sijaisuuksiin ympäri vuoden. Hakemuksen kanssa ei tarvitse odotella loppukevään tai alkutalven lumia – lyö Treilin kanssa kesä lukkoon silloin, kun se parhaiten sinulle sopii. Kesän mukavista kokemuksista voi syntyä ihan uusia urapolkuja. Laita hakemus tulemaan!

Tutustu harjoittelulla tai työssä oppimalla

Tarjoamme työharjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja sosiaali- ja hoiva-alan opiskelijoille Tampereella. Teemme oppilaitosyhteistyötä niin yritysvierailujen kuin opiskelijaprojektien parissa. Meillä voit tehdä myös opinnäytetyön – ja kun opintoja on riittävästi, olet tervetullut sijaisuuksiin. Katso harjoittelupaikat Jobiilista, tai kysy rohkeasti lisää rekrytointi- ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolta.

Avoimet paikkamme

Näin rekryprosessi etenee

 • 1

  Hae avointa työpaikkaa, jätä avoin hakemus tai ota yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista.

 • 2

  Keskustellaan yhdessä siitä, mitä toiveita sinulla on, ja mitä voimme tarjota.

 • 3

  Tilanteen mukaan voimme sopia myös palkallisesta tutustumisvuorosta.

 • 4

  Jos kemiat kohtaavat, tehdään päätös työsuhteesta, harjoittelusta tai sijaisuudesta.

Mitä saat meiltä:

 • Fennian sairausvakuutus, hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus

  Vakuutusten ansiosta pääset yksityiselle erikoislääkärille ja hoitoon jonottamatta. Hyvinvointiturva ja ryhmävakuutus korvaavat myös ennen vakuutuksen alkamista todetun sairauden tai tapaturman hoitokuluja. Etu on merkittävä, sillä sinut on treililäisenä turvattu vakuutuksella, jota et voisi yksityishenkilönä saada.

 • Epassi: kulttuuri, liikunta ja hyvinvointi

  Epassilla voit maksaa esimerkiksi hieronnan tai hammashoidon, ostaa vaikka leffalippuja.

 • Mahdollisuus edulliseen ruokaan

  Meillä ruokailet työvuorosi aikana edulliseen henkilökuntahintaan.

 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  Koska elämää on muuallakin kuin töissä, olemme vakuuttaneet sinut myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 • EA-koulutus ja päivitys

  EA-koulutus ja päivitys vakituisluontoiselle henkilöstölle.

 • Rento ja osaava työporukka

  Treililäisten yhteisestä virkistys- ja vapaa-ajan toiminnasta vastaa Treilin HupiAgentit jotka järjestävät ympäri vuoden yhteistä ohjelmaa ja menoa oli se sitten jääkiekko-ottelu, konsertit, minigolfia tai mitä vaan ikinä toivotaankaan.

 • Juo niin paljon kahvia ja teetä kuin haluat

  Me tarjoamme sen työvuorojesi virkistykseksi.

 • Työhyvinvointi ja jatkuva kehittyminen

  Koko organisaation ja oman yksikkösi monipuoliset Tyky- ja Tyhy-päivät, sisäiset ja ulkoiset koulutukset sekä ryhmätyönohjaukset.  Kehitämme työelämämme laatua mittaamalla henkilöstötyytyväisyyttä kerran kuussa.

 • Aktiivinen yhteistoiminta henkilöstön ja työnantajan kesken

  VARPU-työryhmän henkilöstöstä koostuvat YT-agentit kehittävät yhdessä työnantajan kanssa Treilin toimintaa ja vaikuttavat Treilissä tehtäviin päätöksiin, mitkä koskevat työtä, työoloja ja työntekijöiden asemaa sekä työympäristöä ja työolosuhteita.

 • Monipuolinen palkitsemisjärjestelmä

  Kattavien kannustimien lisäksi palkitsemme henkilöstöä erilaisilla palkkioilla, mm. sitoutumispalkkioilla ja laatu- tai kehittämispalkkioilla.

Juha Laakso

Treilillä on aina tilaa hyville osaajille. Meillä työskentelee kaikenikäisiä ihmisiä, nuoresta eläkeikäisiin, joko koko- tai osa-aikatyössä. Eri-ikäiset työntekijät ovat rikkaus; joku tuo mukanaan virtaa ja uutta osaamista, toinen kokemuksen tuomaa viisautta ja erilaista näkökulmaa. Kaikkien panosta tarvitaan.