Treili työpaikkana

Treililtä löydät monia mielenkiintoisia urapolkuja. Meillä työntekijöillä on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittyä ammatissaan. Tasapuolinen kohtelu, avoin vuoropuhelu ja joustavuus ovat työyhteisöämme rakentavia avaintekijöitä. Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Meillä yhteinen tahtotila on, että kaikki voivat hyvin!

Tutustu Treiliin työnantajana

Lisää yrityksestä
Jaana Suoranta
kokki, Vaakon Harju

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä ikäihmisten palveluissa Treilillä, rekisteröidy sijaiset.fi-palveluun. Perehdytämme palvelun kautta rekisteröityneet hoiva-alan ammattilaiset toimintaamme ja palvelussa pääset joustavasti itse valitsemaan sinulle sopivat työvuorot. Tutustu palveluun osoitteessa sijaiset.fi.

Ohjaajamme Jarno: ”Työ tuntuu palkitsevalta ja merkitykselliseltä joka päivä”

Ohjaaja Jarno Lehti auttaa muistisairaita ikäihmisiä selviämään päivittäisissä toimissa ja kulkee heidän rinnallaan. Tehostetun palveluasumisen asukkaat tarvitsevat sekä apua pukeutumiseen että seuraa musiikin kuunteluun.   

– Ihminen on nähtävä kokonaisuutena. Hän ei aina ole ollut muistisairas, vaan hänen elämässään on ollut haaveita ja unelmia sekä rakkaita ihmisiä. Eletty elämä on nähtävä sairauden takaa, sanoo Treilin Vaakon Harju -yksikössä työskentelevä Jarno.

Treili on tunnettu ihmislähtöisestä toiminnasta ja laadukkaasta hoidosta. Jarno kertoo, että esimerkiksi aamutoimissa hän haluaa auttaa jokaista asukasta tämän voimien mukaan.

– Ketään ei tule auttaa kädettömäksi, sillä osa asukkaista selviää hyvin itse – aivan pienellä avustuksella. Osa asukkaista kuitenkin tarvitsee paljon apua, ja heille tarjotaan enemmän tukea.

Jarno Lehti Ohjaaja, Treilillä vuodesta 2017 Lue koko tarina