Treili työpaikkana

Treililtä löydät monia mielenkiintoisia urapolkuja. Meillä työntekijöillä on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittyä ammatissaan. Tasapuolinen kohtelu, avoin vuoropuhelu ja joustavuus ovat työyhteisöämme rakentavia avaintekijöitä. Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Meillä yhteinen tahtotila on, että kaikki voivat hyvin!

Tutustu Treiliin työnantajana

Lisää yrityksestä
Elina Koivula
emäntä, Vaakon Harju

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt juuri sinulle sopivaa tehtävää?
Laita meille avoin hakemus tai soita rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolle ja keskustellaan lisää mitä meillä voisi olla juuri sinulle tarjota. Puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi 

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä mielenterveyspalveluissa tai ikäihmisten asumispalveluissa Treilillä, laita hakemusta tulemaan. Hakeminen tapahtuu yllä olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan.

Käytössämme on myös sijaiset.fi palvelu – rekisteröidy sijaiset.fi-palveluun tästä

Hoitoapulaisemme Timo: ”Yksikään työpäivä ei ole samanlainen”

Puhdas ympäristö vaikuttaa sekä asukkaiden että työntekijöiden terveyteen ja mukavuuteen; hoitoapulainen Timo Suonto huolehtii siitä, että Treilin kodeissa paikat pysyvät siistinä.

Muistisairaiden asumispalveluyksikössä työskentelevän Timon työpäivät koostuvat monipuolisista siivoustehtävistä kuten asukashuoneiden ja yleisten tilojen puhtaanapidosta. Vaikka Timolla on takanaan jo useita vuosia treililäisenä, päivät eivät käy pitkäksi.

– Työpäivät vaihtelevat hyvin paljon, eikä tyypillistä työpäivää ole, hän toteaa ja kertoo pitävänsä eniten työn konkreettisuudesta: oman kättensä jäljen näkee heti.

– Lisäksi Treilillä saa tehdä omia ratkaisuja ja itsenäistä työtä. Aika hyvin pystyy vaikuttamaan siihen, miten hommat menee, Timo toteaa pohtiessaan työnsä parhaita puolia.

Timo Suonto Hoitoapulainen, treililäinen vuodesta 2012 Lue koko tarina