Treili työpaikkana

Treililtä löydät monia mielenkiintoisia urapolkuja. Meillä työntekijöillä on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittyä ammatissaan. Tasapuolinen kohtelu, avoin vuoropuhelu ja joustavuus ovat työyhteisöämme rakentavia avaintekijöitä. Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Meillä yhteinen tahtotila on, että kaikki voivat hyvin!

Tutustu Treiliin työnantajana

Lisää yrityksestä
Vesa Alhoniemi
ohjaaja

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa? Laita meille avoin hakemus!

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä mielenterveyspalveluissa tai ikäihmisten asumispalveluissa Treilillä, laita hakemusta tulemaan. Hakeminen tapahtuu yllä olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan.

Käytössämme on myös sijaiset.fi palvelu – rekisteröidy sijaiset.fi-palveluun tästä

Kokkimme Jaana: ”Työssä saan toteuttaa itseäni”

Jaana tuli töihin taloon vuoden 2017 alussa. Hänen työnkuvaansa kuuluvat kaikki Vaakon Harjun keittiön puuhat aina siivouksesta sipulin leikkaamiseen. Jokainen päivä keittiössä on erilainen ja työn toteuttamiseen on annettu vapaat kädet. Aikaisemminkin vanhuspalveluiden keittiöissä työskennellyt ammattilainen on tyytyväinen Treilin asiakaslähtöiseen tekemiseen.

– Monille muistisairaille musiikki ja ruoka ovat iloa tuottavia asioita. On hienoa, että täällä meillä vanhukset ovat tärkein asia ja heille tätä ruokaa tehdään sydämellä. Meitä työntekijöitä ei ole sullottu mihinkään muotiin, vaan saan työssäni toteuttaa itseäni ja tehdä ruokaa vapaasti, budjetin sallimissa rajoissa tietenkin, Jaana sanoo.

Jaana Suoranta Pitkän linjan keittiöammattilainen, Treilillä vuodesta 2017. Lue koko tarina