Treili työpaikkana

Treililtä löydät monia mielenkiintoisia urapolkuja. Meillä työntekijöillä on todelliset mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittyä ammatissaan. Tasapuolinen kohtelu, avoin vuoropuhelu ja joustavuus ovat työyhteisöämme rakentavia avaintekijöitä. Tule mukaan reiluun ja rentoon joukkoomme. Meillä yhteinen tahtotila on, että kaikki voivat hyvin!

Tutustu Treiliin työnantajana

Lisää yrityksestä
Emmi Nisula
fysioterapeutti

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt juuri sinulle sopivaa tehtävää?
Laita meille avoin hakemus tai soita rekrytointi-ja markkinointipäällikkö Juha Laaksolle ja keskustellaan lisää mitä meillä voisi olla juuri sinulle tarjota. Puh. 050 476 3762 tai juha.laakso@treili.fi 

Meille on tärkeää, että asukkaamme voivat hyvin ja töissä on riittävästi henkilökuntaa. Olemme ylpeitä sisäänrakennetusta sijaisjärjestelmästämme, mutta välillä tulee eteen tilanteita, jolloin lisäkäsipari olisi tarpeen.

Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä mielenterveyspalveluissa tai ikäihmisten asumispalveluissa Treilillä, laita hakemusta tulemaan. Hakeminen tapahtuu yllä olevan lomakkeen kautta. Valitsethan lomakkeen alusta oikean toimialan.

Käytössämme on myös sijaiset.fi palvelu – rekisteröidy sijaiset.fi-palveluun tästä

Toimialajohtajamme Irja – ”38 vuotta Treilillä on ollut näköalapaikka mielenterveystyöhön”

Kun Irja Kauppila pohti uravalintaa 1970-luvulla, sairaanhoitajan ammatti ei ollut hänen ensimmäinen vaihtoehtonsa. Työ mielenterveyden ja kuntoutuksen parissa vei kuitenkin mukanaan ja monivaiheinen ura on huipentunut toimialajohtajan työssä.

– Alun perin minusta piti tulla sosiaalityöntekijä tai lastentarhanopettaja. Silloinen ammatinvalinnanohjaaja ehdotti sairaanhoitajan opintoja, joista voisin erikoistua sosiaalityöhön. Mietin, että miksipä ei. Äkkiäkös tuon koulutuksen tekee ja mietin sitten sen jälkeen, mikä olisi kiinnostavaa, Irja muistelee.

Irjan ura sairaanhoitajasta toimialajohtajaksi on pitänyt sisällään eri hankkeiden vetämistä ja yksiköiden johtamista. Oman tehtäväkentän lisäksi myös maailma ja mielenterveystyö ovat muuttuneet vuosien aikana paljon.

Lue koko tarina