Avoperhekuntoutus

Avoperhekuntoutus on moniammatillista ja intensiivistä kotiin tehtävää työtä.

  • Meri-Lappi

Avoperhekuntoutuksen tavoitteena on mm. tukea lapsen myönteistä kasvua ja kehitystä tukemalla vanhempia heidän kasvatustehtävässään riittävään vanhemmuuteen ja arjessa selviytymiseen.  Tavoitteena on myös motivoida, tukea ja sitouttaa koko perhe muutokseen kuntouttavalla, ohjauksellisella ja terapeuttisella työotteella. Terapeuttinen työskentely perheen kotona vahvistaa perheen voimavaroja ja toimintakykyä.  Tavoitteena on lapsen ja koko perheen hyvinvoinnin ja voimavarojen edistäminen. Avoperhekuntoutus on lapsilähtöistä, voimavarojen ja ratkaisujen löytämistä sekä muutoksesta parempaan.

AVOPERHEKUNTOUTUKSEN ASIAKKAAKSI

Avoperhekuntoutuksen asiakkaaksi tullaan sosiaalitoimen kautta. Avoperhekuntoutuksen aloituksesta, tavoitteista ja työskentelyn kestosta sovitaan yhdessä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa asiakassuunnitelmaneuvottelussa.  Avoperhekuntoutus suunnitellaan vastaamaan perheen tarpeita ja työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa sisältäen säännölliset palaverit sosiaalityöntekijän ja perheen kanssa.

Avoperhekuntoutuksessa työntekijöillä on vahva ja monipuolinen ammattiosaaminen sekä vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto. Pari- ja perheterapeuttina toimii Harri Mäkelä.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä

  • Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jos sinulla on mitä tahansa Treiliin liittyvää kysyttävää, soita ihmeessä meille!
046 923 3827
info@treili.fi