Kirje omaisille – terveiset Treilistä!

Hei!

Terveiset Treilistä! Tällaisina poikkeuksellisina aikoina ajattelin kirjoittaa Teille kirjeen ja kertoa, mitä meille kuuluu.

Poikkeusajoista huolimatta kotiemme elämä pyörii enimmäkseen entiseen malliin. Meillä leivotaan, ulkoillaan, lauletaan ja tehdään kodin askareita normaaliin tapaan. Kaikesta huolimatta voimmekin todeta, että meillä on kaikki hyvin.

Tiedostamme kuitenkin, että tilanteet saattavat muuttua. Olemmekin valmistautuneet myös mahdollista kriisitilannetta varten kattavalla ennakoinnilla ja suunnittelulla. Meillä toimii varautumisryhmä, mikä kokoontuu jokaisena arkipäivänä. Meillä on hyvä sijaisreservi ja mahdolliset sijaiskäytännöt on mietitty valmiiksi. Työvuorojen tehtävät on mietitty ja kuvattu niin, että jokainen asukkaamme tulee huomioiduksi omana itsenään kaikissa tilanteissa. Jokaisessa yksikössämme tehdään ruoka itse, mutta kriisitilannetta varten on neuvoteltu ruokatoimituksista ulkopuolisen yhteistyökumppanin kanssa. Pintojen pyyhintään, pyykkihuoltoon ja perussiivoukseen on palkattu lisäväkeä. Suojatarvikkeita meillä on melko hyvät varastot. Lääkäri- ja viranomaisyhteistyön toimivuus on varmistettu ja viestintäsuunnitelmamme on toimiva.

Lähes ainut asia, mikä tuo poikkeusajat arkeemme on se, ettei Teitä omaisia ja läheisiä näy vierailuilla. Kukaan ei varmuudella tiedä mitä on tulossa, mutta haluaisin jo tässä kohtaa kiittää Teitä siitä ymmärryksestä, mitä olette osoittaneet poikkeusjärjestelyjä kohtaan. Kiitos myös siitä, että olette kunnioittaneet työntekijöidemme työrauhaa. Asukkaistamme kukaan ei tällä hetkellä oireile flunssankaltaisin oirein ja teemme kaikkemme, jotta tilanne säilyisi sellaisena. Läheisenne voinnista ja arjen kulusta voi aina keskustella puhelimitse kotiemme numeroista. Mikäli olemme kiinni hoivatehtävissä, soitamme Teille takaisin.

Voitte seurata kotiemme arjen kuulumisia myös Facebookin ja Instagramin, sekä verkkosivujemme välityksellä.

Tässä ajassa teemme sen mikä täytyy, mutta toivosta emme suostu tinkimään. ”Toivo on kuin aurinko. Jos siihen uskoo vain, kun sen näkee, ei selviä yön yli.” – Prinsessa Leia.

Tampereella, 14.4.2020

Leena Lehtonen

toimitusjohtaja

Kirjoittaja

Leena Lehtonen